Bangkok: Din Tai Fung i Central World med AC

Din Tai Fung i Bangkok

AC ankom sent i nat fra Hong Kong, og før vi havde fået sludret klart, var klokken over 2. På trods af det, vågnede vi begge to tidligt og var klar til at se os omkring i Bangkok. Desværre var vejret ikke rigtig med os, og de tunge grå skyer gjorde, at vi besluttede os for at dedikere dagen til indendørs shopping i centrene omkring Siam BTS.

Det var AC som introducerede mig til soup dumplings sidste år på Din Tai Fung i Los Angeles, så Din Tai Fung i Central World (shoppingcenter i Bangkok) var et oplagt sted at fejre vores genforening.

Sidste gang jeg var på Din Tai Fung i Bangkok, var den lige åbnet, og restauranten var næsten tom, men rygtet om deres fantastiske soup dumplings må have spredt sig, for i dag var der en lang kø udenfor, og vi måtte vente et kvarter på at få bord.

Vi bestilte soup dumplings (20 stk), wontons med eddike og chili (20 stk) og sweet potato dumplings (6 stk). Soup dumplings og wontons på Din Tai Fung er noget af det bedste jeg ved, men jeg ender tit med at blive skuffet, når jeg af og til bestiller andre retter, og det var også tilfældet med de hersens sweet potato dumplings, som slet ikke var noget for mig. Note to self: Hold dig til soup dumplings og wontons.

Da jeg var i Bangkok med mine forældre og min søster spiste vi også på Din Tai Fung i Central World og det kan I læse om her >>

Mere om Bangkok på min Bangkok Blog

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.