Bangkok: Baan Sukhumvit Soi 18 – Hyggeligt og billigt hotel

Baan Sukhumvit

Gennem årene har jeg nok besøgt Bangkok omkring 20 gange (jeg stoppede med at tælle efter 10. gang), men det er sjældent, at jeg skriver om hotellerne, jeg bor på. Som de fleste andre steder i verden følger prisen nemlig også kvaliteten i Bangkok, og man får, hvad man betaler for. Eftersom jeg foretrækker at bo billigt, er standarden på hotellerne jeg bor på derfor typisk ikke noget at skrive hjem om.

Dog er der ingen regler uden undtagelser, og da jeg var i Bangkok sidste uge boede jeg på Baan Sukhumvit Soi 18, som viste sig at være en rigtig lille perle. Helt sikkert et blogindlæg værd! Prisen taget i betragtning er Baan Sukhumvit Soi 18 nemlig uden tvivl det bedste hotel, jeg har boet på i denne del af Bangkok.

Mit værelse var rent og pænt, og badeværelset fremstod nyrenoveret og uden de fugtskader og flækkede klinker, man ofte ser på andre hoteller i samme prissegment. Vandtrykket i bruseren var fint (meget vigtigt!), og det varme vand blev ved med at være varmt, selv under mine lange dobbelt-shampoo-, bodyscrub-sessioner. Baan Sukhumvit får også et ekstra plus for at håndklæderne var af en skøn, kraftig kvalitet og uden mystiske pletter af ukendt oprindelse. Sengen var stor og nogenlunde behagelig, og der var rigeligt med fungerende stikkontakter på værelset til at jeg kunne oplade hele mit gadget-arsenal på en gang. Internettet fungerede upåklageligt under hele mit ophold, og air conditioningen gjorde sit arbejde uden alt for meget larm.

Baan Sukhumvit Soi 18 er nok nærmere et pensionat end et hotel. Det ligger nede af en lille gyde i starten af Sukhumvit Soi 18 (Soi=sidegade på thailandsk), kun få minutters gang fra Asok BTS. Der er 11 værelser på Baan Sukhumvit, og personalet fortalte mig, at hvert enkelt værelse har sit eget tema. Man hørte ingen larm fra gaden, og da jeg boede der hørte jeg heller ikke noget til mine naboer. Faktisk var der så stille, at jeg begyndte at spekulere på, om jeg mon var den eneste gæst på hotellet. Det var jeg ikke, for da jeg endelig fik taget mig sammen til at stå op tids nok til morgenmaden, så jeg mindst 6 andre gæster ved bordene.

Med hensyn til morgenmaden, så var den inkluderet i prisen og blev serveret kl. 8-11 hver morgen. Man kunne vælge mellem forskellige menuer, og den thailandske med stegte nudler og grøntsager, som jeg bestilte, smagte rigtig godt.

Som I sikkert har forstået, så var Baan Sukhumvit Soi 18 et sted lige efter mit hoved. Der var stille, rent og pænt og oveni det var personalet de sødeste og venligste mennesker. Jeg syntes særligt godt om en fyr ved navn Aoo, som arbejde i receptionen. Han gjorde virkelig sit bedste for at få mig til at føle mig velkommen, og han havde altid tid til en lille snak, når jeg var på vej ud eller ind.

Der er ingen pool på Baan Sukhumvit, og man kan også kigge langt efter eftermiddagsfrugt, spafaciliteter og anden luksus, men er man kun i Bangkok nogle dage, og er man på udkig efter et godt og billigt sted at bo, så kan jeg varmt anbefale Baan Sukhumvit.

Baan Sukhumvit Inn Soi 18, 3/13-14 Sukhumvit Soi 18, Klongtoey, Bangkok

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Shop

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bangkok

Mitzie Mee Shop