After You blev for alvor kendt for deres Shibuya Honey Toast for nogle år siden, men lige nu er det deres Hojicha kakigori, der hitter stort. Det ligner en spiselig version af Mount Fuji, og det smager forrygende. Kakigori (det japanske navn) eller bingsu (koreansk) er en slags isdessert lavet af meget fintrevet is, lidt som puddersne med smag. Det har været kæmpestort i Asien de sidste par år, og spørger man min mad-trend-krystalkugle, så er det kun et spørgsmål om tid, før vi også vil se kakigori og bingsu i Danmark.
Hojicha Kakigori på After You har smag af Hojicha, som er det en slags ristet grøn te, som man nu for tiden ser på flere og flere caféer. Farven er mere brunlig, end den er grøn, og smagen minder lidt om kaffe eller karamel, perfekt for kakigori. Der er fløde på toppen og te-gelé indeni, og hælder man lidt af den medfølgende japanske sirup over det lille bjerg af sne, har man en skøn dessert, som ikke kun ser godt ud på Instagram, men også smager fantastisk
Vi bestilte selvfølgelig også en Shibuya Honey Toast, for de er stjernegode på After You. Det er en slags smørristet toast med honning, is, og diverse fantasifulde toppings. På After You synes jeg den med Ferrero Rocher er bedst. Brødet er sprødt udenpå og helt fantastisk blødt indeni, og minder mere om brioche, end om det toastbrød vi kender i Danmark. Standardstørrelsen på After You er beregnet til at dele, så er man kun en eller to personer, er deres Baby Size toast mere end nok.
After You, Siam Square One, Siam Square, Bangkok