Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

KITHARA Oblong Bag – Grøn

KI LEE

1.500,00 kr

KITHARA Oblong-tasken er en aflang håndtaske fra KI LEEs 2020 kollektion <POETIC UTILITY>. Kollektionen inkorporerer brandets kernekoncept æstetisk anvendelighed, og tasken er inspireret af musikinstrumenterne kithara og almglocken.

Tasken er fremstillet af haunji (vegansk læder fremstillet af morbær-bast og bomuld), og morbær-bastens naturlige karakteristika gør at materialet er antibakterielt, holdbart, vandskyende og bio-nedbrydeligt. Materialet er udviklet af en lokal tekstilproducent i Korea og kombinerer hanji (koreansk papirfremstillingstradition) med innovativ tekstilteknologi.

Tasken har indvendig flaplukning med magnet og indvendig lomme med lynlås. Leveres med canvas dust bag.

Materiale: Ydre: Haunji (morbær/bomuld) vegansk læder, For: CHAMUDE® (faux suede),

Farve: Grøn

Mål (inkl. hank): 34.5cm x 20cm x 8cm

Fremstillet i Sydkorea

 

Hvem har lavet KITHARA Oblong-tasken?

KI LEE er et koreansk accessories-mærke med fokus på intelligent design og bæredygtige materialer. KI LEEs designer, Ki Chan Lee, har en baggrund som skulpturkunstner hvilket er tydeligt i hans taskedesign som er som små stykker kunst.

Læs mere om KI LEE på Fair Fashionista Blog >>

Besøg KI LEEs website >>

 

 

Mitzie Mee Shop

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje

Kurvede sovemasker

Accessories til håret