Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Chimmuwa Håndtaske – Anja

Chimmuwa

650,00 kr

Skøn beige håndtaske i håndvævet bomuld med små hvide tern/striber. Tasken har en aftagelig skulderrem, så man kan bære den over skulderen, når man har brug for at have hænderne fri til andre ting. Tasken har lynlås foroven og to indvendige lommer: En lomme med lynlås til ting, man vil passe lidt ekstra godt på, samt en åben lomme, hvor man fx. kan have sin mobil. Tasken har en rigtig fin størrelse, og passer både til en tur rundt i byen om dagen, og til en aften med middag, drinks og høje hæle.

L: 33cm (top), H: 21cm, D (bund): 15cm.

Håndtagsdrop: 12,5cm

Farve: Beige, hvid

Materiale: 100% bomuld

Fremstillet i Thailand

 

Hvem har lavet tasken?

Tasken er designet og syet af Chimmuwa, som er en del af Borderline Collective i Mae Sot i Thailand. Chimmuwa blev startet af Sylvia og Nor-Nor, og gruppen har til formål at skabe beskæftigelse for unge kvinder, der er flygtet eller udvandret fra Myanmar. Gruppen fungerer også som et socialt netværk, hvor kvinderne kan hente støtte og vejledning.

Chimmuwa køber det flotte håndvævede stof direkte fra bjergstammer i landsbyer i det nordlige Thailand. Nogle af landsbyerne har specialiseret sig i at dyrke bomulden og spinde garnet (ofte i hånden). Garnet farves med naturfarver, hvorefter det transporteres til andre landsbyer, som har specialiseret sig i vævning.

Læs mere om Chimmuwa og Borderline  >>

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje

Kurvede sovemasker

Accessories til håret