Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Not Just A Shoe Bag - Pastel Pink

CWSG

Køb for

125,00 kr

Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Skopose i bomuldsstof med stor lomme foran med lynlåslukning og sommerfuglebroderi i hjørnet. Skoposens snørelukning fungerer også som skulderstropper, så skoposen kan bæres på ryggen. Lommen rummer let både et sæt ekstra strømper og en pudseklud til skoene. Perfekt opbevaring for dine sko under rejsen, men også rigtig god når du er kommet frem og fx. skal have træningssko med hen i fitnesscenteret. Længden på skulderstropperne kan mindskes ved at binde knuden længere oppe i hver side. Husk først at klippe overskydende snøre af efter at du har tjekket, at den nye længde passer.

Passer sko og korte støvler i damestørrelser.

Da vi anvender upcycled stof (stof der er tilovers fra fabrikkerne), og der ofte kun er få meter tilbage af hver slags stof, kan det forekomme, at farven og stoffet din skopose er lavet af, adskiller sig en lille smule fra skoposen på billederne her på siden. 

Farve: Pastel pink med sort broderet sommerfuglelogo i hjørnet.

Mål: 42cm x 39cm (mindre variationer i størrelsen kan forekomme)

Materiale: 100% upcycled bomuld

Fremstillet i Cambodia

Læs blogindlægget om skoposen >>

 

Hvem har syet skoposen?

Det er kvinderne fra CWSG (Cambodia Women’s Support Group) som har syet skoposen. CWSG blev startet med formålet at hjælpe kvinderne i gruppen med beskæftigelse og indkomst. Gruppen udgør også et socialt netværk, hvor kvinderne kan hente støtte og gode råd.

I kan læse mere om CWSG på bloggen >>

 

Hvad er upcycled stof?

Nogle gange udgår et mønster eller der er blevet bestilt for meget stof til produktionen. Før i tiden var det meget almindeligt at overskudsstoffet bare endte på lossepladsen, men i dag kan man finde en stor del af overskudsstoffet på markederne i Phnom Penh. Gennem at anvende disse rester forhindrer man at smukt materiale går til spilde og bidrager dermed til en mere bæredygtig produktion.