Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

HARAWAY cork zip-around wallet – Ciel

KI LEE

955,00 kr

HARAWAY er en klassisk KI LEE zip-around-pung i miljøvenligt, bæredygtigt korkmateriale. Pungen har udvendige kort-lommer med plads til et kort i hver side. Indvendigt har pungen bånd i hver side til at holde pengesedler eller kort.

HARAWAY har form som den gyldne spiral, som genfindes i både organiske og uorganiske strukturer i naturen. Pungen er fremstillet i italiensk kork, som er et luksuriøst materiale, der er slidstærkt, vandtæt og let.

Farve: Ciel med mønster

Mål: 14cm x 8,9cm x 1,9cm

Materiale: 100% italiensk kork, YKK EXCELLA® lynlås

Fremstillet i Sydkorea

 

Hvem har lavet HARAWAY-pungen?

KI LEE er et koreansk accessories-mærke med fokus på intelligent design og bæredygtige materialer. KI LEEs designer, Ki Chan Lee, har en baggrund som skulpturkunstner hvilket er tydeligt i hans accessories-designs, som fremstår som små stykker kunst.

Læs mere om KI LEE på Fair Fashionista Blog >>

Besøg KI LEEs website >>

 

 

Mitzie Mee Shop

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje

Kurvede sovemasker

Accessories til håret