PAGES cork cross-body bag – Black

KI LEE

2.115,00 kr

Smuk taske i eksklusiv italiensk korkmateriale. Tasken har en aftagelig, justerbar skulderrem, og usynlig magnetlukning.

PAGES cork cross-body bag er en del af KI LEE’s kontinuerlige samarbejde med herremodemærket <the STOLEN GARMENT>, og tasken blev designet for 22SS-kollektionen og blev først vist på 22SS New York Fashion Week. PAGES-tasken er fremstillet af KI LEEs signaturkorkmateriale og designet er inspireret af historien om  Skt. Anton af Padova og hans bog, som på mirakuløs vis dukkede op igen efter at have været forsvundet. Tasken rektangulære silhouette og den kurvede flap, samt siderne er inspireret af traditionel bogbindertradition. Bøger er smukke, dekorative objekter, men tjener også som opbevaring af viden, og PAGES cross-body-tasken har ligeledes til formål at inkorporere både æstetik og funktion.

Farve: Sort

Mål: 15,2cm x 23,4cm x 5,1cm, Justerbar skulderstrop: 108cm-125,7cm

Materiale: Ydre: 100% italiensk korkmateriale, For: 100% polyester, Skulderstrop: 100% italiensk korkmateriale

Fremstillet i Sydkorea

 

Hvem har lavet PAGES cork cross-body bag?

KI LEE er et koreansk accessories-mærke med fokus på intelligent design og bæredygtige materialer. KI LEEs designer, Ki Chan Lee, har en baggrund som skulpturkunstner hvilket er tydeligt i hans accessories-designs, som fremstår som små stykker kunst.

Læs mere om KI LEE på Fair Fashionista Blog >>

Besøg KI LEEs website >>

 

 

Mitzie Mee Shop