New York: Mac and cheese på Delicatessen

Delicatessen i New York

En af de ting jeg havde bestemt mig for at spise i New York var mac ’n’ cheese. Jeg kan godt lide makaroni, og jeg kan godt lide smeltet ost, så jeg havde en klar forventning om at de to ingredienser sammen kunne blive stærkt vanedannende.

Min tidligere erfaring med mac ’n’ cheese strækker sig ikke meget længere end de der pakker fra Kraft med orange pulver, hvor man tilsætter smør og mælk, og som jeg faktisk syntes var ret ok, men som Poul nægtede at spise. Jeg var derfor nysgerrig efter at smage the real deal, så da jeg skulle mødes med Waz, som blogger om mad i New York (læs hendes blogindlæg om Delicatessen her), foreslog hun, at vi gik til Delicatessen på Prince Street.

Det var søndag og brunchtid da vi mødtes, så Delicatessen var fyldt til bristepunktet, men vi var heldige og fik et godt bord lige ud til den åbne facade. Der var mange forskellige versioner af mac ’n’ cheese (hvad med hummer? Eller sauerkraut?), men jeg ville gerne prøve en helt traditionel en, så jeg valgte The Classic og Waz valgte en med 4 forskellige slags ost.

Det var Helt. Vildt. Godt, men OMG hvor var det tungt! Efter at have gumlet mig igennem halvdelen føltes det som om, jeg havde slugt en mursten! Jeg stirrede på mac ’n’cheesen og den stirrede olmt tilbage med sine cheddar-øjne, og jeg indledte min helt personlige episode af Girl vs. Food. Et blik på Waz’ tallerken bekræftede at denne tynde pige på mystisk vis havde formået at spise op, så jeg tvang mig selv til at tage en mundfuld til, før jeg blev nødt til at overgive mig. Mac ’n’ cheese vs. Sanne: 1-0.

Waz plejede at bo i New York og vi har været ude at spise rigtig meget vegetarisk mad sammen:

Frokost på The NoMad med Waz

Koreansk og vegetarisk med Waz

Middag uden kød med Waz på Little Park


Delicatessen, 54 Prince St (between Mulberry St. & Lafayette St), SoHo/Nolita, New York


LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop