Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 500kr. Ellers koster fragt 50 kr.

New York: Cha Cha Matcha i Nolita – Matcha-latte med Ana

Cha Cha Matcha i New York City

Oktober og november plejer at betyde masser af Pumpkin Spice Latte for mig, men i år er det ikke blevet til så meget på PSL-fronten.Det kan være at mine sukkerhungrende smagsløg endelig er blevet voksne, for jeg synes nemlig at PSL-smagen er blevet alt for sød for mig. I stedet er jeg begyndt at drikke matcha latte igen, og der er ikke noget bedre end en matcha latte, der er lavet ligesom de laver den på Cha Cha Matcha i New York. 

De bruger matcha af rigtig høj kvalitet, og smagen er cremet og med den afrundede bitre smag, som kendetegner ordentlig matcha. Den traditionelle måde at tilberede matcha på er ved at piske matcha-pulver med vand indtil man har en skummende grøn drik, men på Cha Cha Matcha er der mange forskellige matcha-drikke at vælge imellem. Om sommeren trækker deres matcha-softice lange køer hele vejen ud på Broome Street, men på denne tid af året er det deres matcha latte, som lokker. 

Sidst jeg var på Cha Cha Matcha var sammen med Ana, og vi bestilte hver sin matcha latte. Jeg synes hendes blå neglelak passede så fint til den flotte grønne matcha i den lyserøde kop, så jeg spurgte hendes hånd om den ikke ville være model for mine matcha-billeder:)

Cha Cha Matcha, 373 Broome Street, Nolita, New York (der er også andre filialer i New York, men jeg kan bedst lide den på Broome Street)