New York: Cha Cha Matcha – Matcha-latte med Ana

Cha Cha Matcha i New York City

Oktober og november plejer at betyde masser af Pumpkin Spice Latte for mig, men i år er det ikke blevet til så meget på PSL-fronten.Det kan være at mine sukkerhungrende smagsløg endelig er blevet voksne, for jeg synes nemlig at PSL-smagen er blevet alt for sød for mig. I stedet er jeg begyndt at drikke matcha latte igen, og der er ikke noget bedre end en matcha latte, der er lavet ligesom de laver den på Cha Cha Matcha i New York. 

De bruger matcha af rigtig høj kvalitet, og smagen er cremet og med den afrundede, fløjlsbløde smag, som kendetegner ordentlig matcha. Den traditionelle måde at tilberede matcha på er ved at piske matcha-pulver med vand indtil man har en skummende grøn drik, men på Cha Cha Matcha er der mange forskellige matcha-drikke at vælge imellem. Om sommeren trækker deres matcha-softice lange køer hele vejen ud på gaden, men på denne tid af året er det deres matcha latte, som lokker. 

Sidst jeg var på Cha Cha Matcha var sammen med Ana, og vi bestilte hver sin matcha latte. Jeg synes hendes blå neglelak passede så fint til den flotte grønne matcha i den lyserøde kop, så jeg spurgte hendes hånd om den ikke ville være model for mine matcha-billeder:)


LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop