New York: Brunch på The Butcher’s Daughter

The Butcher's Daughter, West Village, New York

Min veninde AM er stewardesse, og det viste sig, at hun havde et layover i New York samme tid, som jeg var der. Vi har ikke set hinanden i lang tid, så vi blev enige om, at vi selvfølgelig måtte mødes til brunch.

Jeg fik lov til at vælge sted, så det blev The Butcher’s Daughter i West Village. Jeg plejer ellers at spise på den på Kenmare Street, men de minder meget om hinanden og menuerne er ens.

Jeg fik rismelspandekager med kokos- og bærsauce og AM fik en Cashew Ricotta Toast. Begge retterne var ok, men ikke med helt så meget wow-effekt, som jeg synes at maden på Butcher’s Daughter plejer at have. Jeg har mest spist deres bowls tidligere, og det er nok dem jeg vil anbefale, at man bestiller, hvis man tager på Butcher’s Daughter.

Kaffen på Butcher’s Daughter er altid god, så den kan jeg godt anbefale. En anden ting jeg plejer at bestille, er deres Brass Monkey smoothie med banan og peanut/mandelsmør. Den smager ligesom flydende snickers, og er næsten et helt måltid i sig selv.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop