Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

New York: Brunch på The Butcher’s Daughter

The Butcher's Daughter, West Village, New York

Min veninde AM er stewardesse, og det viste sig, at hun havde et layover i New York samme tid, som jeg var der. Vi har ikke set hinanden i lang tid, så vi blev enige om, at vi selvfølgelig måtte mødes til brunch.

Jeg fik lov til at vælge sted, så det blev The Butcher’s Daughter i West Village. Jeg plejer ellers at spise på den på Kenmare Street, men de minder meget om hinanden og menuerne er ens.

Jeg fik rismelspandekager med kokos- og bærsauce og AM fik en Cashew Ricotta Toast. Begge retterne var ok, men ikke med helt så meget wow-effekt, som jeg synes at maden på Butcher’s Daughter plejer at have. Jeg har mest spist deres bowls tidligere, og det er nok dem jeg vil anbefale, at man bestiller, hvis man tager på Butcher’s Daughter.

Kaffen på Butcher’s Daughter er altid god, så den kan jeg godt anbefale. En anden ting jeg plejer at bestille, er deres Brass Monkey smoothie med banan og peanut/mandelsmør. Den smager ligesom flydende snickers, og er næsten et helt måltid i sig selv.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje