New York: Morgenmad på Pastis

New York: Morgenmad på Pastis

Pastis plejede at være en af mine absolutte favoritter for morgenmad i New York, men så lukkede de, og jeg troede at det var slutningen på den historie. Så i 2019 åbner de igen efter at have været lukket i 5 år. Den nye Pastis er lige om hjørnet fra den oprindelige Pastis, men jeg nåede aldrig derhen, før covid-19 lukkede det hele ned, og jeg havde faktisk glemt alt om Pastis, indtil forleden, hvor Jessica spurgte mig hvor jeg ville mødes til morgenmad.

Jessica er en veninde og tidligere kollega fra dengang jeg var cabin crew, og hun havde et layover i New York. Når jeg mødes med mine gamle stewardessevenner i New York, ender vi næsten altid med at mødes i Meatpacking District, da det er i gangafstand til det hotel de bor på nu for tiden, og det var da jeg kiggede efter morgenmadssteder i Meatpacking, at jeg huskede Pastis. Jeg var virkelig nysgerrig efter at se den nye Pastis, så jeg spurgte ikke engang Jessica, om hun ville derhen, jeg sendte bare tid og adresse🙂

Den gamle Pastis var kendt for fantastisk morgenmad og brunch, og heldigvis var alt som det plejede at være på den front. Nye Pastis har endda genbrugt meget af interiøret fra gamle Pastis, så atmosfæren er præcis den samme. Hvis jeg ikke havde vidst, at de var flyttet, kunne jeg let have troet, at det var den gamle Pastis, jeg trådte ind ad døren til. Pastis laver perfekt fransk brasserie-mad med en touch af New York, og alt hvad der kommer ud af det køkken smager bare enormt godt.

Jeg bestilte Eggs Norwegian som er Eggs Benedict med røget laks i stedet for skinke. Jeg kan rigtig godt lide at man i hverdagene kan vælge om man vil have et eller to æg. 2 æg med hollandaisesauce sender mig direkte i food coma, så jeg synes det er fantastisk at man kan nøjes med et æg. Dog tror jeg kun det er i hverdagene, at der er mulighed for at downsize portionen, ikke i weekenden til brunch.

Jeg havde ikke planlagt at bestille blåbærscones, men så bestilte Jessica en, og den så så god ud, at jeg også blev nødt til at bestille en. Perfekt smuldrende uden at være tør, og fyldt med bær, superlækkert. Det var også rigtig godt at se Jessica igen, og dejligt at vi kunne mødes over morgenmad i New York af alle steder:)

Pastis, 52 Gansevoort St, New York, NY 10014, United States

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop