New York: L’artusi – Moderne italiensk restaurant i West Village

New York: L'artusi - Moderne italiensk restaurant i West Village


Tina og jeg havde meget at fejre sidste sommer, men vi havde begge masser af andet at se til, så det blev først i slutningen af august, at vi endelig kom af sted i byen.

Vi besluttede os for at spise middag på L’Artusi, som er en moderne italiensk restaurant lige overfor det sted, hvor jeg tilbragte en stor del af min sommer. Jeg havde haft et godt øje til bordene udenfor i flere uger, men er som bekendt ikke så god til det der med at bestille bord i forvejen. Vi gav det en chance og gik derhen uden reservation og fik at vide, at vi kunne forvente en ventetid på en time. Det var ok med os, for så kunne vi smutte hen forbi Wilfie & Nell i nærheden og tage en drink mens vi ventede.

Timingen viste sig at være perfekt, for vi havde lige nået bunden af vores cocktails, da der tikkede en sms ind fra L’Artusi om, at vores bord var klart.

På L’Artusi fik vi plads i baren med fuldt udsyn til aktiviteterne i køkkenet. Jeg er altid imponeret over, hvor glat og fejlfrit alting ser ud til at køre, og jeg undrer mig nogle gange over, om de åbne køkkener kun er skuespil, og om der er et rigtigt køkken med kaos, tabte ting og råbende personale gemt et eller andet sted ude af syne 🙂

Maden på L’Artusi var virkelig god. Tinas favorit var den grillede ferskensalat, mens min var kammuslinger med majspuré. Vi fik også en rigtig god pastaret, og en ostetallerken, som var okay. Osten var god, men kiksene smagte en smule brændte på en måde, jeg ikke brød mig om sammen med osten. Hvad angår ostetallerkener generelt, så er det en af de ting jeg ofte plejer at fortryde at jeg bestiller, når jeg spiser ude. Der er ikke ret meget arbejde i at lave en ostetallerken, og ostene er ofte betydeligt dyrere på restauranter sammenlignet med hvis man køber dem hos en af de fremragende ostehandlere i New York.

Alt i alt synes jeg dog L’Artusi er et rigtig godt sted for italiensk mad, og et fantastisk sted at starte en aften i byen. Perfekt for dem, der ønsker at spise på en trendy restaurant med lækker mad, i et trendy nabolag.

L’Artusi, 228 W 10th St, West Village, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop