New York: A-roll – Grillspyd og kinesisk streetfood

New York: A-roll - Grillspyd og kinesisk streetfood

Jeg var inviteret af A-Roll og betalte ikke selv for mad og drikke.

A-Roll er en kinesisk kæde, der for nylig åbnede sin første filial på Manhattan i New York. Restaurantens fokus er på grillspyd og forskellige slags kinesisk streetfood, og menuen er autentisk uden alt for meget hensynstagen til vestlige ganer.

Der er rigtig mange forskellige grillspyd at vælge mellem, så jeg bad personalet om deres anbefalinger. De fortalte mig, at kyllingefødderne er den mest populære ret på menuen, så selvom jeg har prøvet kyllingefødder før, og de ikke lige var noget for mig, vandt nysgerrigheden og jeg besluttede mig for at give dem et nyt forsøg.

Kyllingefødderne var ikke så slemme, som jeg huskede. Den klistrede marinade og krydderierne smagte rigtig godt, og der var nogle bløde, ret fede bidder mellem tæerne, som smagte helt ok. Ville jeg bestille dem igen? Måske…

Grisetæerne var en anden anbefaling fra personalet. De var også dækket med et tykt lag marinade og krydderier, der smagte rigtig godt, og der var mere kød på dem end på kyllingefødderne. Jeg kunne forestille mig, at de ville være rigtig gode sammen med en kold øl, da de var ret salte, men jeg drak ikke øl den aften, og den kinesisk urtedrik jeg havde bestilt, var ikke det bedste match til tæerne.

Spyddene med grillet blæksprutte var rigtig gode, og de stegte nudler var præcis lige så lækre, som man forventer sig de er på en kinesisk restaurant. Til dessert fik jeg fried milk, som er en traditionel kantonesisk dessert, der også er blevet rigtig populær på det seneste på kinesiske restauranter udenfor Kina. Fried Milk er små stykker mælkebudding, der vendes i grov rasp og frituresteges indtil de er gyldne og sprøde udenpå. Hvis du ikke har prøvet fried milk, så er det en af de retter du helt sikkert skal bestille hos A-Roll.

Selvom A-Roll er en restaurant, føles det mere som en bar. Musikken er høj, der er neonlys og festlig indretning, og der er specieltilbud på fadøl. Jeg var der tidligt på en hverdagsaften, så det var ikke så travlt, som jeg kunne forestille mig, det ville være på en fredag eller lørdag aften, men jeg vil tro, at omkring halvdelen af bordene var besat, da jeg gik, hvilket ikke er dårligt for et nyt sted i New York på en hverdagsaften. Et godt sted til en afslappet aften i byen og en rigtig god mulighed for at prøve noget overraskende autentisk kinesisk mad.

A-roll, 5 St Marks Pl, New York, NY 10003

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop