New York: Adrienne’s – Italiensk Restaurant ved vandet

New York: Adrienne's - Italiensk Restaurant ved vandet

Efter en blæsende eftermiddag på Rockaway Beach ledte vi efter et sted til en hurtig gang aftensmad og og fandt Adrienne’s som ligger i Broad Channel. Vi havde slet ikke nogleforventninger, så det var noget af en overraskelse, da vi fandt ud af hvor skønt et sted det var.

Restaurantens atmosfære er en blanding af afslappet kyststil med et strejf af yachtklub, og menuen er primært italiensk. Mange af de andre gæster kendte tilsyneladende hinanden og udvekslede kram og kindkys på den store udendørs terrasse, som har udsigt over Jamaica Bay samt en lille bådebro. Da vi var der, var der livemusik udenfor, hvor en karismatisk sanger optrådte med gamle Rat Pack hits. Det perfekte soundtrack til hvad der skulle vise sig at være et ret fantastisk måltid.

Vi startede med hvide asparges med trøffelcreme og stegte grønne tomater med estragonmayonnaise. Saucen og mayoen smagte så godt, at vi også bestilte brød for at kunne få det hele skrabet op fra tallerknerne uden at efterlade en eneste dråbe. Da pastaretterne kom, var vi derfor næsten mætte, men pastaen så fantastisk ud, så vi gik i gang.

OG Spaghetti & Clams havde muslinger, syltet citron og nduja smør. Det var en smuk og superlækker ret, og nok den bedste pasta, jeg har fået i lang tid. Pistaciepesto-raviolien var også lækker, men den falmede lidt ved siden af “OG Spaghetti”, som fuldstændig stjal showet den aften.

Adrienne’s åbnede sidste år til ære for den unge kok Adrienne Guttier, som pludselig døde i 2022. Restauranten er en hyldest til Adriennes kærlighed til det italienske køkken, og har et syditaliensk tema. Den lækre menu inkluderer nogle af Adriennes yndlingsretter, og sikrer på den måde, at hendes kulinariske ånd kan leve videre. Adrienne’s har også en imponerende cocktailmenu samt af og til livemusik.

Adrienne’s, 25 Van Brunt Rd, Queens, NY 11693

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City