Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

New York: The Whitney – Kunst med udsigt

Whitney Museum of American Art, New York

Whitney Museum of American Art er meget mere end en samling malerier. Museet er nemlig kendt for at udstille mange forskellige slags kunst som fx installationer og film, og mange af de udstillede kunstværker er fra kunstnere, som stadigvæk er i live. Atmosfæren er dynamisk, ja næsten hip, og museet minder lidt om MoMA PS1. Mange af mine venner, som ellers ikke er så meget for museer, kan rigtig godt lide The Whitney.

Museet ligger i en smuk bygning i Meatpacking District, og de lyse og luftige lokaler i flere etager danner de elegante rammer for kunsten. Fra den udendørs terrasse har man den skønneste udsigt over Hudson River og Meatpacking District, og længere nede sydpå kan man se Freedom Tower og silhuetten af Financial Districts mange skyskrabere. Med mindre man er overordentligt kunstinteresseret, så er en times tid nok til at se selve museet, før man begiver sig udendørs for at tage billeder og nyde udsigten.

Der er to restauranter på The Whitney: Untitled og Studio Cafe. Jeg har ikke spist på nogle af dem endnu, men jeg har hørt at specielt Untitled skulle være rigtig god.

Billetter til museet koster 25$ og man kan forudbestille billetterne online. Det er måske værd at overveje, da der nogle gange er ret lang kø til at komme ind.

Fredag fra 19-21:30 kan man selv vælge, hvor meget (eller lidt) man vil betale i entré, for der har The Whitney ”Pay what you wish”-billetter.

Efter et besøg på museet går jeg mig tit en tur på The High Line, som ligger lige ved siden af. Der er trapper op til parken lige udenfor museet.

Whitney Museum of American Art, 99 Gansevoort Street  (between West st & Washington St), Meatpacking District, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje