Chofi Taco i Union City – Birria Tacos for første gang

Chofi Taco i Union City - Birria Tacos for første gang

Det er flere år siden, at jeg først hørte om birria tacos, men jeg ville jo være sikker på at prøve dem et ordentligt sted, så det var først for nogle uger siden, at jeg endelig fik smagt birria tacos, da min mexicanske veninde Alejandra (@lemontwist_nyc) foreslog, at vi tog på Chofi Taco i Union City, som efter Ales mening har nogle af de bedste birria tacos hun har smagt.Her bagefter, hvor jeg også har smagt Chofis birria tacos kan jeg kun give hende ret, for det var simpelthen fantastisk.

Birria er en slags mexicansk gryderet, som vist traditionelt blev lavet med gedekød, men som også fås med oksekød, kylling eller lam, og birria tacos er som navnet antyder tacos med kødet fra gryderetten. Saucen (consomé), som kødet er kogt i, får man serveret ved siden af, så man kan dyppe sine tacos, og Ale fortalte, at man mange steder i Mexico får serveret birria med kødet i, og at man så selv fisker kødet op, og fylder sine tacos med kød, koriander og lime.

Ale nævnte, at man på mange steder kun får serveret en lille smule consomé, så hun kunne rigtig godt lide, at man på Chofi får en ordentlig portion, så der er nok, både til at dyppe tacos og til at drikke som suppe bagefter.

Til maden drak vi horchata, som er en mexicansk risdrik med kanel og sukker, og den søde, runde smag var en rigtig god kontrast til den smagsintense mexicanske mad.  

Vi bestilte også Esquites, som er løse mexicanske majs, modsat elotes, som er majs, der stadigvæk sidder på kolben (I finder Ales opskrift på Elotes her). Man spiser esquites blandet med crema (mexicansk creme fraiche), lime og queso fresco, som er en slags mexicansk ost, og det smager fantastisk.

Sopes er en slags tyk, mexicansk tortilla som har en lille forhøjning langs kanten, så man rigtig kan fylde den med masser af lækre ting, og da vi så dem på menuen (på Chofi Taco er de mørkeblå) måtte vi selvfølgelig også prøve dem. De blev serveret med ost, løg og rød og grøn salsa, og smagte også rigtig godt, og så praktisk det var med den der kant, så toppingen bliver, hvor den er.

Her er en video fra vores besøg:


Chofi taco, 1706 Summit Ave, Union City, NJ

Chofi Taco Union City kort

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje