New York: En aften i byen på Public – Popular og The Roof

New York: En aften i byen på Public - Popular og The Roof

Sidste gang jeg var i New York, foreslog min veninde Ana, at vi tog på Public for cocktails og middag. Public er et af de nye, fancy hoteller, der popper op overalt på Lower East Side, som er det område på Manhattan, hvor Ana og jeg plejede at dele en lejlighed. Alle de nye, fancy højhuse har helt sikkert ændret Lower East Side, og jeg er stadig lidt usikker på, om jeg synes, at det er til det bedre, eller om det er noget, man bør være ked af. For en lørdag aften i byen er Public dog fantastisk, for der er både restauranter og barer under et og samme tag. Jeg er stor fan af de steder, som har alt under samme tag, især nu, hvor jeg er ældre og har indset, at livet er for kort til at blive tilbragt i en Uber eller vente i kø for at komme ind.

Rulletrapperne op til restauranten var som en tunnel af elektrisk rødt lys, og jeg var fristet til lige at tage en ekstra tur, så jeg kunne få et selfie, men jeg tror ikke Ana ville have syntes det var super cool, så vi fortsatte i stedet direkte til Popular, som er den peruvianske restaurant på Public.

Vi bestilte et par retter til at dele, heriblandt en virkelig lækker ceviche og nogle rigtig gode grillede østers. Jeg ved ikke med jer, men jeg er ikke altid fan af grillede østers. Det er som om varmen for alvor fremhæver østerssmagen, som nogle gange kan være lidt for meget for sådan en som mig, der helst drukner sine rå østers i masser af mignonette-sauce og tabasco 🙂

Efter middagen tog vi op på The Roof, som er Publics fantastiske rooftop bar. Udsigten over byens skyline var fantastisk, og stemningen var afmålt festlig og cool på den der ret New York-agtige måde..

Da vi gik tilbage ned i hotellet, kunne jeg ikke undgå at føle mig en smule nostalgisk, for jeg har virkelig savnet de her aftener i New York, der starter med sen middag og slutter med cocktails, og jeg lovede Ana og mig selv, at der ikke skulle gå alt for lang tid, inden vi skulle i byen igen.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop