New York: Kin Ramen i Midtown

New York: Kin Ramen i Midtown

Kin Ramen dukkede op på min radar, da jeg søgte på Google Maps efter et godt sted for ramen en fredag aften. I New York kan man typisk ikke bestille bord på ramenrestauranterne, men jeg ville ikke risikere at skulle stå i kø udenfor i timevis, så jeg ringede ind og spurgte, hvor lang ventetiden normalt ville være på en fredag aften. Damen i telefonen fortalte mig, at fredage var travle, men at hun ville blive overrasket, hvis ventetiden var mere end 20 minutter, hvilket var fint med mig.

Det viste sig, at vi kunne gå direkte ind, da vi ankom, og vi fik et fint bord tæt på baren i restauranten, som under tiden vi var der blev helt fyldt op. Kin Ramen er kendt for deres sideretter og småretter, og man finder både de sædvanlige småretter som bao (hvide boller med fyld), japansk fried chicken og takoyaki (blækspruttekugler), men også moderne klassikere som Sweet Corn Cheese, som er majs med smeltet mozzarellaost serveret rygende varm i et lille fad. Corn Cheese startede som en amerikansk-koreansk fusionsret på Korean BBQ-restauranter i USA, men nu til dags finder man retten på mange asiatiske restauranter.

Vi bestilte også agedashi tofu, som blev serveret med bonitoflager, der dansede på toppen. Det er altid et fascinerende syn, synes I ikke? (se videoen nedenfor). Min veninde AC synes, det er super creepy. Selve tofuen var dog lidt skuffende. Ternene var for store for min smag, og tofu’en lidt for fast i konsistensen, så det var ikke det store hit, selvom saucen smagte godt.

I sidste øjeblik besluttede vi os for en gang Crispy Squid, som blev serveret med spicy mayonnaise og var dejlig sprød. Jeg er glad for at vi bestilte Crispy Squid til deling, for det var en stor portion som næsten ville være nok som hovedret til en person.

Til hovedret bestilte jeg en portion Kin Ramen med hjemmelavet spicy oil+paste, og det var en rigtig fin skål ramen med en lækker suppe lavet på en base af svinekød. Når det kommer til ramen, er jeg lidt af en æggesnob, så jeg kunne ikke lade være med at notere at ægget i min skål var ret grimt. Ret ærgerligt, da jeg mener jeg betalte ekstra for mit æg til ramen på Kin. Nudlerne var dejligt bouncy og perfekt kogte, og der var rigeligt af dem. Kin Ramen tilbyder også Kaedama (en ekstra portion nudler) for et par dollars ekstra, hvilket jeg synes er rigtig god service, da jeg nogle gange løber tør for nudler, mens jeg stadig har masser af suppe tilbage. Dog kunne jeg ikke engang spise den første portion færdig hos Kin, så jeg gjorde ikke brug af den mulighed. Kin er et rigtig godt sted til en afslappet aften ud at spise. Cocktailmenuen så også fristende ud, men jeg var ikke i humør til drinks, da vi var der.

Kin Ramen, 129 W 56th St, New York, NY 10019, United States

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop