New York: Peaches & Cream og Brooklyn Ice Cream Factory

New York: Peaches & Cream og Brooklyn Ice Cream Factory

Vil I høre hvorfor jeg er så glad for at gå over Brooklyn Bridge i New York? Fordi jeg ved, at Brooklyn Ice Cream Factory venter på den anden side. Brooklyn Ice Cream Factory plejede at ligge på 1 Water St, men for et par år siden flyttede de over på den anden side af gaden, og ud over isbutikken driver de nu også en restaurant/ bar, der serverer cocktails og rigtig mad. At dømme ud fra de anmeldelser jeg kunne finde online, ser denne lidt uventede udvidelse ud til at være blevet rigtigt godt modtaget, men personligt kan jeg ikke forestille mig at gå til Brooklyn Ice Cream Factory for andet end is.

Og når vi nu taler om is, så ender jeg stort set altid med at bestille Peaches & Cream. Gennem årene har jeg af og til prøvet nogle af de andre smagsvarianter, men jeg fortryder altid, hvis jeg bestiller noget andet. Jeg elsker deres gammeldags tilgang til is, som er lavet med naturlige ingredienser af høj kvalitet. Frisk fløde, friske ferskner, udsigten til Brooklyn Bridge drysset med lejlighedsvis solskin, – så bliver det ikke meget bedre. Jeg er altid i tvivl om, hvorvidt jeg skal have min Peaches & Cream i et bæger eller i en vaffel. Jeg kan godt lide den gammeldags følelse en vaffel giver, men hvis jeg får isen i et bæger, er der jo bedre plads til varm karamelsauce som topping. Decisions, decisions…

Brooklyn Ice Cream Factory, 14 Old Fulton St, Brooklyn, NY 11201

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop