New York: Culture – Cookies og Kaffe

New York: Culture - Cookies og Kaffe

Culture Espresso laver virkelig god kaffe, og som en ekstra bonus bager de også nogle ret fantastiske Chocolate Chip Cookies. Den hyggelige café på 38th Street har begrænset med siddepladser, men jeg var heldig at få en plads ved det lange bord i midten af caféen.

Culture’s Chocolate Chip Cookie blev kåret til Nordamerikas bedste Chocolate Chip Cookie i en stor cookie-konkurrence, hvor de konkurrerede mod sværvægtere som Levain. Som du måske husker fra mit tidligere indlæg, er Levain’s Chocolate Chip Walnut Cookie min absolutte yndlingscookie, men Culture’s Chocolate Chip Cookie er også virkelig god, især for dem af jer, der foretrækker traditionelle, lidt fladere cookies end dem man får hos Levain’s.

Kaffen hos Culture Club er i den absolutte kaffesuperliga og flere hestelængder bedre end den kaffe de serverer hos Levain, så når man ser på den samlede score (cookie-points + kaffe-points), er Culture Espresso efter min mening faktisk et lille bitte bedre valg. Med andre ord: Hvis jeg kun havde lyst til cookies og var lige langt fra Levain og Culture, ville jeg vælge Levain. Men hvis jeg ville have både fremragende kaffe og fremragende cookies, ville jeg vælge Culture. Makes sense?

Culture Espresso, 72 W 38th St, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City