New York: Porterhouse steak på Smith & Wollensky

Porterhouse steak at Smith & Wollensky, New York

Det er ikke særlig tit, at jeg spiser steak, så når det sker, så vil jeg have noget ordentligt, og Smith & Wollensky er altid et sikkert kort. Smith & Wollensky er en old-school steakrestaurant i et businessområde i Midtown, så restauranten tiltrækker en hel del forretningsfolk i jakkesæt og slips, specielt i hverdagene. Smith & Wollensky’s steak er dry-aged USDA Prime, hvilket er den bedste kvalitet for amerikansk oksekød, og de smager fantastisk.  De fleste steaks koster omkring 78$, og tilbehør betaler man ekstra for, så det er ikke et helt billigt måltid, men for New York, er priserne yderst rimelige.

Smith & Wollensky åbnede helt tilbage i 1977, og jeg mistænker at en del af personalet har været med lige så længe. De er eksperter, hvad angår steaks, så når de taler, så lytter man. Vi delte en porterhouse steak (en slags gigantisk T-bone steak) med bearnaisesauce, pebersauce, sauteret spinat og mac & cheese. Det ville have været mere end nok med spinaten, men jeg kan aldrig sige nej til mac and cheese, og heldigvis findes der doggie bags. Jeg plejer heller ikke at sige nej til dessert, men denne gang var der ikke andet at gøre. En bid mere, og de ville have været nødt til at bære mig ud af restauranten, men sikke et lækkert måltid!

Jeg elsker en god bøf, men med flere og flere vegetarer eller veganere blandt mine venner er det efterhånden svært at finde nogen at dele den interesse med (tak April, for at du stadigvæk spiser kød). Bare at skrive om steaks føles næsten en smule kontroversielt, og jeg har da også overvejet selv at lægge kødspiseriet på hylden. Dog er jeg slet ikke klar til det endnu, og i mellemtiden vil jeg tillade mig at nyde min porterhouse/ribeye/New York strip i fulde drag.

Smith & Wollensky, 797 Third Ave (crossing street E. 49th Street), Midtown, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop