Las Vegas: Mandarin Bar og MOzen – En aften på Mandarin Oriental

Mandarin Bar på Mandarin Oriental i Las Vegas

Update: Mandarin Oriental er nu blevet Waldorf Astoria

AC elsker Mandarin Oriental-hotellerne, men da Mandarin Oriental i Las Vegas var næsten dobbelt så dyrt som alle de andre hoteller vi overvejede, endte vi som bekendt med at booke værelse på The Palazzo i stedet.

Til gengæld lovede jeg at tage med hen at se hotellet, så en af de sidste aftener bestilte vi bord på Mandarin Orientals asiatiske bistro MOzen for derefter at smutte op og tage en drink i den superflotte Mandarin Bar.

Selvom Mandarin Oriental ligger midt på The Strip, ser man ikke hotellet, hvis man ikke ved, at det er der. Indgangen er diskret, og der er ingen store neonskilte, som skriger navnet ud. Når man først er indenfor, overvældes man dog hurtigt af hotellets underspillede lækre stil. Mandarin Oriental er ganske enkelt indbegrebet af feinschmeckeri, og det kan jo umiddelbart virke lidt fejlplaceret i Las Vegas, som ikke ligefrem er kendt for god smag og gamle penge.

Middagen på MOzen var udmærket men blev lidt forstyrret af en unge, der gik amok på sin iPad, så vi skyndte os at spise færdigt og begav os op i baren i stedet. Her var der ingen børn der larmede, men til gengæld blød og sprød live musik, som desværre stoppede kort tid efter at vi kom. Baren ligger på 23. etage, så man har en skøn udsigt over The Strip. Desværre kan man ikke ligesom på MIX (Mandalay Bay) gå udenfor, så det var svært at tage nogle ordentlige billeder af udsigten.

Man tager ikke på Mandarin Bar for at drikke sig en kæp i øret, men stedet er perfekt for tøsesnak og cocktails efter middagen. Om søndagen er der livejazz mellem 17-21 og selvom cocktails ikke er billige på Mandarin Bar, så er det langt fra så dyre, som man kunne frygte (de fleste koster16-18$). Jeg kunne rigtig godt lide den meget kosmopolitiske stemning samt det faktum, at gennemsnitsalderen er en del højere end på de fleste andre Vegas-barer, og jeg er overbevist om, at det ikke er sidste gang jeg har besøgt Mandarin Bar.

En anden god cocktail bar i Las Vegas er The Chandelier, som er kendt for drinken The Verbena

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje