Las Vegas Natteliv – Sådan fungerer det

Las Vegas Natteliv

Når det gælder natteliv, er der ikke mange steder, der slår Las Vegas. Klubberne er gigantiske og vandfald, dansere og fyrværkeri er hyppigt forekommende. Læs mine tips nedenfor og forbered dig på at feste hele natten.

KOM TIDLIGT

Jeg plejer at gå i byen tidligt i Las Vegas (før midnat), da jeg ikke gider at spilde min tid på at stå i kø. Selvom der kan være ret tomt på dansegulvet til at starte med, bliver klubberne hurtigt fyldte. En anden bonus ved at være tidligt ude er, at de fleste steder har gratis entré for piger inden 23:00. I hverdagene kan man også være heldig at blive budt på gratis drinks af klubberne.

DANS HELE NATTEN

Mange steder er alle siddepladser reserveret til folk, der køber bottle service. Hvis man ikke har lyst eller råd til at købe sin egen flaske sprut, må man derfor indstille sig på at stå op hele aftenen.

VIP

Alle med penge at spendere kan være VIP i Las Vegas. Køber man en flaske alkohol, får man sit eget bord samt en vært, der møder op ved indgangen og eskorterer en indenfor forbi køen, samt tager sig af alt det praktiske og kedelige i løbet af aftenen.

Bottle service koster typisk omkring 300$ pr. flaske for de billigste vodkamærker på de mindre populære steder og flere gange så meget, hvis man vil have et godt bord på en af de nyeste og hotteste klubber i byen. Man skal typisk som minimum bestille en flaske pr. 4 personer og sodavand og mixere er inkluderet. Drikkepenge og skatter er ikke inkluderet og kan hurtigt løbe op.

24/7

I Las Vegas kan man gå i byen hver eneste dag. Dog skiftes de store klubber til at have åbent i de mindre travle hverdage, hvor de afholder såkaldte Industry Nights. Her kommer de lokale gratis ind og får rabat på drinks, så stederne er tit mindst ligeså fyldte, som i weekenden og stemningen endnu højere.

Det er ikke kun om natten at man fester i Sin City. Om sommeren, har flere hoteller day clubs (enorme poolpartys) i løbet af dagen med kendte DJ’s og forskellige former for underholdning. Hvis man bor på hotellet, kan man være heldig at komme gratis ind.

KUPONER OG ARMBÅND

Du vil helt sikkert støde på personer på gaden, der vil forsøge at få dig til at købe kuponer eller små kort, som de hævder vil give dig fri entré eller få dig forrest i køen på natklubberne. I mange tilfælde er de ikke engang det papir, de er trykt på værd. Hvis man læser det med småt på kuponenerne, står der ofte at de ikke gælder efter midnat og heller ikke i weekenden. I hverdagene kommer piger alligevel gratis ind (uden at behøve at betale for det), så jeg kan ikke anbefale, at man bruger sine penge på det.

Noget helt andet er de drinkskuponer og armbånd, som repræsentanter fra klubberne ofte deler gavmildt ud af til forbipasserende piger, der ser ud som om, de er på vej i byen. Hvis man skal i byen på en hverdag, er det derfor en god idé ikke at gå direkte hen og stille sig i køen. Brug lidt tid på at sondere terrænet inden og se, om der er repræsentanter i området. Nogle gange kan man være heldig at blive tilbudt gratis vodka hele aftenen.

KOM PÅ GÆSTELISTEN

Det er gratis at skrive sig op på klubbernes gæsteliste, og er man på listen,  kan man typisk stille sig i en kortere kø, få gratis entré samt i nogle tilfælde endda gratis drinks. Dog afhænger alt af om de, som står i døren, synes at man er besværet værd. Det gør de for det meste, så længe man er pige, så lad dine mandlige venner blive hjemme.
Man finder gæstelisterne på klubbernes hjemmeside, men jeg plejer også at kigge forbi sider som freevegasclubpasses.com og spyonvegas.com.

PROMOTERS

Ligesom i de fleste andre storbyer i USA har klubberne i Las Vegas promoters på sin lønningsliste. Promoters repræsenterer ofte flere klubber og deres job er, at få som mange som muligt af den rigtige slags mennesker til at komme til klubberne på bestemte dage. Jeg skal ikke komme nærmere ind på, hvad der menes med ”rigtige” , men som pige i høje hæle kvalificerer man automatisk. De største promoters har hjemmesider og findes på Twitter, Facebook og Instagram.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje