4 Gratis Oplevelser i Las Vegas

De Dansende Springvand ved Bellagio, Las Vegas

I Las Vegas får pengene hurtigt ben at gå på, men skal man spare, så er der faktisk også mange ting, man kan opleve ganske gratis. Her er nogle af de gratis attraktioner, som jeg allerbedst kan lide, og som jeg forsøger at kigge forbi, hver gang jeg er i Las Vegas:

1. Se de dansende springvand foran Bellagio

De dansende springvand i søen foran Bellagio er et smukt syn, specielt efter mørkets frembrud. Jeg tror også det er en af Las Vegas mest populære gratis forlystelser, og specielt i weekenden er der trængsel på fortovet foran. Springvandene danser til et skiftende repertoire, der spænder fra Michael Jackson til The Beatles. I slutningen af showet bliver vandet skudt mange meter op i luften som imponerende afslutning, så husk at blive hele showet ud. Man har den bedste udsigt helt henne ved hegnet, og hvis man vil tage billeder uden fremmede hænder og hoveder, så er det der, man skal stå.

The Fountains of Bellagio, Las Vegas

> Læs mere om De Dansende Springvand på Bellagio

The Conservatory, botanisk have på Bellagio i Las Vegas

2. Stress af i The Conservatory, den botaniske have på Bellagio

Tag en pause fra det hektiske liv på The Strip inde i denne lille oase på Bellagio. Blomsterarrangementerne skifter med årstiderne, så selvom man har været i Las Vegas før, er The Conservatory altid et besøg værd. The Conservatory er åbent hele døgnet rundt, men der kan godt blive ret fyldt op ad dagen. Jeg synes at det bedste tidspunkt at besøge The Conservatory på er tidligt om morgenen.

Conservatory & Botanical garden at Bellagio, Las Vegas

> Læs mit blogindlæg om The Conservatory

The Wildlife Habitat på Flamingo, Las Vegas

3. Sig hej til flamingoerne i The Wildlife Habitat

Vegas er jo Vegas, så selvfølgelig skal Flamingo-hotellet jo have sine egne flamingoer. De flotte lyserøde fugle hænger ud i en frodig have med naturlig indhegning i form af vandløb og klipper, og de virker til at trives. Ud over flamingoer er der også andre eksotiske fugle samt flere slags fisk.

The Flamingo Wildlife Habitat, Las Vegas

> Læs mit blogindlæg om flamingoerne

4. Se vulkanen foran The Mirage i udbrud.

Hver aften går vulkanen foran The Mirage i udbrud. Flammer og ildkugler skyder op i luften til et soundtrack komponeret af Mickey Hart fra The Grateful Dead og Zakir Hussain. Vulkanen rager ret højt op, så man behøver ikke at stå helt henne ved den, for at kunne se, hvad der foregår. Man har udmærket udsigt til løjerne, selv fra fortovet på den modsatte side af The Strip.

The Volcano at The Mirage, Las Vegas

> Læs mere om Vulkanen på The Mirage in min Las Vegas Guide

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.