4 Gratis Oplevelser i Las Vegas

De Dansende Springvand ved Bellagio, Las Vegas

I Las Vegas får pengene hurtigt ben at gå på, men skal man spare, så er der faktisk også mange ting, man kan opleve ganske gratis. Her er nogle af de gratis attraktioner, som jeg allerbedst kan lide, og som jeg forsøger at kigge forbi, hver gang jeg er i Las Vegas:

1. Se de dansende springvand foran Bellagio

De dansende springvand foran Bellagio er et smukt syn, og en af de ting, man kan se om og om igen uden at blive træt af det. Showet kører fra tidlig eftermiddag og indtil midnat, og tiltrækker mange begejstrede tilskuere. Det er allerflottest efter mørkets frembrud, når springvandene bliver lyst op og forestillingen fremstår endnu mere imponerende.

Musikken som springvandene ”danser” til varierer og inkluderer både moderne hits og gamle Frank Sinatra sange. På Bellagios hjemmeside kan man se en liste over sangene, men uanset hvad der bliver spillet, slutter showet altid med et stort brag, hvor vandsøjler skyder over 100 meter op i luften. Den bedste udsigt har man helt henne ved rækværket ud til søen, men vil man sikre sig en plads der, gælder det om at være hurtig og komme i god tid inden et show går i gang.

The Fountains of Bellagio, Las Vegas

The Conservatory, botanisk have på Bellagio i Las Vegas

2. Stress af i The Conservatory, den botaniske have på Bellagio

Tag en pause fra det hektiske liv på The Strip og kig forbi denne smukke lille oase på Bellagio. Blomsterarrangementerne skifter med årstiderne, så selvom man har været i Las Vegas før, er The Conservatory altid et besøg værd. The Conservatory er åbent hele døgnet rundt, men der kan godt blive ret fyldt op ad dagen, så det bedste tidspunkt at besøge The Conservatory på er tidligt om morgenen.

Læs mit blogindlæg om The Conservatory >>

Conservatory & Botanical garden at Bellagio, Las Vegas

The Wildlife Habitat på Flamingo, Las Vegas

3. Sig hej til flamingoerne i The Wildlife Habitat

Vegas er jo Vegas, så selvfølgelig skal Flamingo-hotellet jo have sine egne flamingoer. De flotte lyserøde fugle hænger ud i en frodig have med naturlig indhegning i form af vandløb og klipper, og de virker til at trives. Ud over flamingoer er der også andre eksotiske fugle samt flere slags fisk.

Læs mere om flamingoerne på bloggen >>

The Flamingo Wildlife Habitat, Las Vegas

Vulkan i Las Vegas

4. Se vulkanen foran The Mirage i udbrud.

Hver aften går vulkanen foran The Mirage i udbrud akkompagneret af et infernalsk soundtrack komponeret af Mikey Hart fra The Grateful Dead og Zakir Hussein. Forestillingen, der inkluderer både ildkugler, røg og flammer, varer i cirka 10 minutter, før vulkanen falder til ro igen.

Vulkanen ligger lige ude til The Strip, så man har fin udsigt til det hele fra gaden. I weekenderne tiltrækker udbruddene et stort publikum, men The Mirage ligger ret langt nordpå på The Strip, så der plejer ikke at blive helt så proppet som foran det dansende springvand ved Bellagio.

Tidsplanen for showet kan variere, og der kan forekomme aflysninger på grund af vind og vejr.

The Volcano at The Mirage, Las Vegas

Las Vegas skiltet

5. Besøg Las Vegas-skiltet

Det legendariske skilt med teksten Welcome to Fabulous Las Vegas finder man på The Strip, lige syd for Mandalay Bay. Skiltet er flottest i den gyldne time lige omkring solnedgang eller solopgang, så prøv at komme afsted i det tidsrum. Der kan godt være travlt derude, og vil man tage et billede foran skiltet er det bare at stille sig op i kø.

For plane spotters: McCarran Airport ligger lige på den anden side af gaden, så alt afhængigt af hvilken bane, der er i brug, har man rigtig god udsigt til fly, som letter og lander.

Læs blogindlægget om Las Vegas-skiltet >>

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje