Bacchanal – Las Vegas Restauranter

Bacchanal, Las Vegas buffet

Bacchanal er en af de mest populære buffeter i Las Vegas lige nu. Det spiselige repertoire inkluderer alle de traditionelle buffetfavoritter som østers, krabbeklør og oksesteg, men også mere overraskende, men yderst velsmagende indslag, som fried chicken and waffles og japanske mochi er repræsenteret.

Det meste af maden på Bacchanal er anrettet som små individuelle, indbydende portioner, og buffet-veteraner vil nok kunne nikke genkendende til dette koncept, som man også finder på Wicked Spoon. Den stilfulde indretning kombineret med priserne, der er en del over Vegas-gennemsnittet, placerer Bacchanal i den lille, ambitiøse kategori af nye, upscale buffeter, der henvender sig til det mere kræsne klientel.

Jeg besøgte Bacchanal for første gang tilbage i 2013 til frokost, og jeg må indrømme at jeg dengang ikke var særligt begejstret for stedet. Udvalget af retterne virkede skrabet, og jeg syntes ikke det var pengene værd. I 2015 gav jeg dog Bacchanal en chance til, denne gang om aftenen, og det var en helt anden oplevelse. Jeg er ikke sikker på, om de havde ændret i oplægget siden mit første besøg, eller om frokosten bare ikke er lige så god som aftenbuffeten, men aftenbuffeten var i hvert fald blandt de bedste jeg har prøvet i Las Vegas.

Køen udenfor Bacchanal bliver ofte meget lang, specielt i weekenden. Jeg hader at stå i kø, når jeg er sulten, så personligt ville jeg nok vælge at dukke op lige, når de åbner for aftenbuffeten.

• Priserne inkluderer drikevarer uden alkohol, og champagne brunchen inkluderer bobler.

•  Dresscode: Casual

Min guide til de bedste buffeter i Las Vegas >>


Bacchanal, Caesars Palace, 3570 Las Vegas Blvd S, Las Vegas

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje