Bacchanal – Las Vegas Restauranter

Bacchanal, Las Vegas buffet

Bacchanal er en af de mest populære buffeter i Las Vegas lige nu. Det spiselige repertoire inkluderer alle de traditionelle buffetfavoritter som østers, krabbeklør og oksesteg, men også mere overraskende, men yderst velsmagende indslag, som fried chicken and waffles og japanske mochi er repræsenteret.

Det meste af maden på Bacchanal er anrettet som små individuelle, indbydende portioner, og buffet-veteraner vil nok kunne nikke genkendende til dette koncept, som man også finder på Wicked Spoon. Den stilfulde indretning kombineret med priserne, der er en del over Vegas-gennemsnittet, placerer Bacchanal i den lille, ambitiøse kategori af nye, upscale buffeter, der henvender sig til det mere kræsne klientel.

Jeg besøgte Bacchanal for første gang tilbage i 2013 til frokost, og jeg må indrømme at jeg dengang ikke var særligt begejstret for stedet. Udvalget af retterne virkede skrabet, og jeg syntes ikke det var pengene værd. I 2015 gav jeg dog Bacchanal en chance til, denne gang om aftenen, og det var en helt anden oplevelse. Jeg er ikke sikker på, om de havde ændret i oplægget siden mit første besøg, eller om frokosten bare ikke er lige så god som aftenbuffeten, men aftenbuffeten var i hvert fald blandt de bedste jeg har prøvet i Las Vegas.

Køen udenfor Bacchanal bliver ofte meget lang, specielt i weekenden. Jeg hader at stå i kø, når jeg er sulten, så personligt ville jeg nok vælge at dukke op lige, når de åbner for aftenbuffeten.

• Priserne inkluderer drikevarer uden alkohol, og champagne brunchen inkluderer bobler.

•  Dresscode: Casual

Min guide til de bedste buffeter i Las Vegas >>


Bacchanal, Caesars Palace, 3570 Las Vegas Blvd S, Las Vegas

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.