Las Vegas: En aften på Beer Park

Beer Park, Las Vegas

Dagene i Las Vegas fløj af sted, og vi var begge to enige om, at vi sagtens kunne have brugt lidt længere tid der. Efter aftensmaden i går skulle vi egentlig bare have været hjem i seng, men vi ville lige have det sidste med, så vi gik forbi Beer Park og tog os en Michelada under åben himmel.

Beer Park er en biergarten på The Strip lige for foden af Eiffeltårnet i Las Vegas. Jeg plejer ellers at undgå steder, hvor servitricerne har hotpants på, men den fantastiske udsigt til De Dansende Springvand, som man har fra Beer Park, kan sagtens få mig til at gøre en undtagelse.

Der var en football-kamp i gang, da vi ankom, så stemningen var høj og der var godt fyldt op med supportere fra begge hold. Jeg har nul interesse i sport, og det tog lang tid, før det overhovedet gik op for mig, hvilken sportsgren det var. Det lilla hold vandt, og det blev fejret gevaldigt ved bordet lige ved siden af os.

Beer Park, Paris Las Vegas, 3655 Las Vegas Blvd. S.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje