Las Vegas: Fatburger på The Strip

Fatburger on The Strip, Las Vegas

Fatburgers slogan er ’The last great hamburger stand’, og der er ingen tvivl om at Fatburger serverer nogle af de bedste burgere på The Strip.  Burgerne findes i størrelse S-XXXL og man kan få sin burger præcis som man vil have den med bacon, ost, løgringe og æg.

Der er rigtig flødeis i Fatburgers milkshakes (prøv den med jordbærsmag, den smager fantastisk), og løgringene laves helt fra grunden, så man ska ikke begynde at tælle kalorier, men hvem gør også det i Las Vegas?

På pladsen uden for Fatburger Ligger Fat Bar, hvor man kan nyde sin yndlingsburger sammen med en cocktail eller en øl. Baren er åben hele døgnet og er et populært sted at slutte en aften i byen.


Fatburger on The Strip, 3763 Las Vegas Blvd. S., Las Vegas

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje