Las Vegas: Forfest på Andrea’s (LUKKET)

Andrea's Las Vegas

Update: Andrea’s er nu lukket.

Jeg havde glædet mig rigtig meget til endelig at spise på Andrea’s, som har været et af Las Vegas absolutte hotspots i over et år. Desværre havde alle de Fireball shots, jeg havde indtaget aftenen inden, sat sit præg på mig, så jeg var ikke specielt sulten.

Jeg nøjedes derfor med at bestille nogle edamamebønner og en Thai-suppe. Suppen var ok, men de havde puttet lidt for meget fish sauce og sukker i, så smagen var en anelse for sødlig, på den der fiskeagtige måde, som hurtigt kan blive for meget.

Det ville dog være unfair at bedømme en restaurant udelukkende på baggrund af en enkelt suppe, så jeg spurgte de andre, hvordan deres mad var. De havde bestilt steaks, sushi samt forskellige forretter inklusive nogle miniburgere, lidt sashimi og en omgang ramen-fritter, og alle var tilfredse med maden uden dog at være vildt begejstrede.

Jeg vil dog stadigvæk anbefale Andrea’s til hver en tid, da det uden tvivl er det bedste sted at starte en aften i byen, før man fortsætter på klubberne på Wynn eller Encore. Folk klæder sig pænt, musikken svinger og lyset er så dæmpet, at man ikke behøver bekymre sig om, hvorvidt man har ramt den rigtige nuance foundation eller om man har noget mellem tænderne.

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.