Las Vegas: Forfest på Andrea’s (LUKKET)

Andrea's Las Vegas

Update: Andrea’s er nu lukket.

Jeg havde glædet mig rigtig meget til endelig at spise på Andrea’s, som har været et af Las Vegas absolutte hotspots i over et år. Desværre havde alle de Fireball shots, jeg havde indtaget aftenen inden, sat sit præg på mig, så jeg var ikke specielt sulten.

Jeg nøjedes derfor med at bestille nogle edamamebønner og en Thai-suppe. Suppen var ok, men de havde puttet lidt for meget fish sauce og sukker i, så smagen var en anelse for sødlig, på den der fiskeagtige måde, som hurtigt kan blive for meget.

Det ville dog være unfair at bedømme en restaurant udelukkende på baggrund af en enkelt suppe, så jeg spurgte de andre, hvordan deres mad var. De havde bestilt steaks, sushi samt forskellige forretter inklusive nogle miniburgere, lidt sashimi og en omgang ramen-fritter, og alle var tilfredse med maden uden dog at være vildt begejstrede.

Jeg vil dog stadigvæk anbefale Andrea’s til hver en tid, da det uden tvivl er det bedste sted at starte en aften i byen, før man fortsætter på klubberne på Wynn eller Encore. Folk klæder sig pænt, musikken svinger og lyset er så dæmpet, at man ikke behøver bekymre sig om, hvorvidt man har ramt den rigtige nuance foundation eller om man har noget mellem tænderne.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje