Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Las Vegas: En fantastisk aften på Marquee

Marquee natklub i Las Vegas

Cecces baggage var forsinket, så hun nåede ikke forbi Jean-Georges Steakhouse, men kom direkte til Marquee i stedet. Med lidt kvindelist fik hun navigeret udenom den kæmpelange kø udenfor, og vi kunne langt om længe mødes.

Jeg tror, jeg har sagt det før, men jeg går kun sjældent ud på natklubber, da jeg føler mig for gammel til den slags. I Las Vegas er klubberne dog så store og så smukt indrettede, at det næsten bliver en slags sightseeing. Da nattelivet ydermere er en så integreret del af, hvad byen står for ville en rejse til Las Vegas uden at se natklubberne næsten svare til at tage i zoo uden at se dyrene.

Marquee er som sagt kæmpestor, og der venter 4 hold trapper, før man kommer op i selve klubben. Der mødes man til gengæld en af verdens mest imponerende partytempler med flere forskellige dansegulve og et stort udendørs areal med pool. På en eller anden måde lykkedes det os at finde Cecce i menneskemyldret, og på en eller anden måde fik vi fingrene i nogle lysende skumstænger, så resten af aftenen var der dømt ”slå-hinanden-og-fremmede-mennesker-med-stængerne”..

Vi fik også smagt vores første omgang Fireball, som er en kanel-whisky der smager som juleaften men sparker som et æsel, så man skal passe på:)

Læs om en anden sjov aften på Marquee, da jeg var i byen med min svenske veninde AC

Min guide til nattelivet i Las Vegas – Sådan fungerer det


Marquee at The Cosmopolitan, The Strip, Las Vegas

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.