Las Vegas: Dessert til middag på Sweets Raku

Sweets Raku

Vi kunne ikke lige overskue at bruge vores torsdag aften på at stå i kø til Sweets Raku, så i stedet kom vi tilbage lige efter de åbnede om fredagen, og det viste sig at være en meget bedre idé. Der var næsten ingen kø, så der gik kun få minutter før vi kunne tage plads i baren. Jeg bestilte en Ringo (æble på japansk) og Trine bestilte en Mars (som i planeten, ikke chokoladen).

Æblet bestod af en tynd skal af sukker. Det var fyldt med flødeskum, og ved siden af var der en syrlig æblemos oven på en luftig, wienerbrødsagtig konstruktion og en skefuld honning-is. Desserten var til den syrlige side, og æblesmagen fik lov til at stå i centrum. Smagen mindede lidt om de danske æbledesserter, og de forskellige elementer spillede fint sammen.

Mens jeg sad og rodede med mit kamera, gik jeg glip af højdepunktet, hvor Trines Mars-dessert blev overhældt med varm brandy, hvilket førte til total planet-nedsmeltning. Trine er ikke den store dessert-spiser, så efter et par bidder, fik jeg lov at overtage Mars. Under chokoladeskallen gemte der sig en halvkugle af chokoladecreme og yuzu-mousse, og Mars var både sødere og tungere end mit æble. Desserten ville sikkert have gjort sig bedre med en kop kaffe eller et glas cognac i stedet for resterne af min champagne/blomme-sake-drink, men den smagte udmærket og kan helt sikkert anbefales.

Sweets Raku, 5040 W Spring Mountain Rd Suite 3, Las Vegas, NV 89146

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje