Las Vegas: The Chandelier – Cocktailbar på Cosmopolitan

The Chandelier - Las Vegas

The Chandelier er en af de absolut bedste og smukkeste cocktailbarer i Las Vegas. Baren har 3 etager og er udformet som en enorm, glitrende krystallysekrone, så selvom Chandelier egentlig bare er en lobbybar, føles den ret upscale.

På den nederste etage er baren livlig og groovy. Der er en dj, og i weekenden står bargæsterne ofte helt ude på det omkringliggende kasinogulv. Jeg foretrækker dog de to øverste etager i baren, hvor der er mere stille og bartenderne ikke har så travlt. Chandelier er åben 24/7 og placeringen lige ved siden af Marquee, som er en af de mest populære natklubber i Las Vegas lige nu, gør Chandelier til et oplagt sted at starte (og slutte) en aften i byen.

Udvalget af cocktails er fokuseret og udsøgt, men Chandeliers mest populære cocktail, The Verbena, findes ikke længere på menuen. Man kan dog stadigvæk bestille den, bare spørg i baren.

The Verbena serveres med en tørret Szechuan Button (en slags blomst) på toppen, og før man begynder at drikke, skal man gumle lidt på blomsten så den fordeles i hele munden. Blomsten indeholder nemlig et stof, som gør at ens smagsløg går helt i overdrive, så når man efterfølgende tager en slurk af sin drink, kildrer det i hele munden. Den oplevelse bør man ikke gå glip af!

De fleste cocktails koster omkring 14$ hvilket måske lyder lidt dyrt for en lobbybar, men alle cocktails på The Chandelier er omhyggeligt mixet og fantastisk gode, og uden tvivl pengene værd.

Bedst til: Drinks efter middagen, drinks inden byturen, The Verbena

> Læs mit blogindlæg om The Verbena


The Chandelier, The Cosmopolitan, 3708 Las Vegas Blvd S, Tlf: (702)-698-7000, Åbningstider: Hver dag, døgnet rundt

>Besøg Chandelier’s website

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje