Las Vegas: High Roller med fri bar

Udsigt fra High Roller, Las Vegas

Fredag var vores første aften ude i Las Vegas denne gang og sikke en aften! Vi startede med en tur i det nye pariserhjul, High Roller, som ligger i forbindelse med et helt nyt resort, the Linq, der åbner i slutningen af denne måned.

Vi havde booket en kabine med fri bar, men det var lige for, at vi missede vores tur, for jeg havde undervurderet, hvor langt det var at gå til High Roller fra mit hotel og var ved at komme for sent. I det mindste nåede jeg at opbygge en sund tørst til den fri bar:)

Udsigten fra High Roller var fantastisk, og vi var så heldige at Bellagios springvandsshow gik i gang, lige da vi nåede toppen. Jeg ville ønske, at jeg havde taget et bedre kamera med, for min iPhone er sgu ikke særlig god til natbilleder. Der kan være op til 40 personer i hver kabine, og vores var slet ikke fyldt. Derudover var bartenderen hurtig til at blande drinks, så under de 30 minutter som turen varede, nåede fyrene at drikke 4 drinks hver.

High Roller åbnede tidligere i år og er lige nu (2014) det største pariserhjul i verden. Dog har de planlagt at bygge et i Dubai som skal være endnu større, men det vil sikkert ikke have fri bar. Man kan enten købe billetter til High Roller online, som vi gjorde, eller ved billetlågen ved indgangen.

Efter turen i High Roller spiste vi på Jean Georges Steakhouse på Aria


High Roller at The Linq, Las Vegas

Video fra High Roller om dagen

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje