Las Vegas: Myrer og skyer på China Poblano

Ants Climbing A Tree at China Poblano, Las Vegas

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg altid har været glad for China Poblano inde på Cosmopolitan, for deres kombination af alt det bedste fra Mexico og Kina er jo ikke til at stå for. Jeg har tidligere skrevet om den udmærkede mexicanske del af menuen, men jeg synes faktisk at China Poblano gør det endnu bedre i det kinesiske. Deres nudelretter er virkelig gode, og det var også i den retning, at jeg styrede Trine hen, da vi var forbi China Poblano sidst.

Jeg fik Ants Climbing a Tree, som er en ret, bestående af glasnudler vendt i en lækker sauce og blandet med bokchoi, kylling og ærtespirer. På trods af at navnet på retten lyder som noget en smart markedsføringsfyr har fundet på, så er det rent faktisk det, som retten, der for øvrigt stammer fra Sichuan i Kina, hedder på kinesisk. Det samme gør sig gældende for Swallow a Cloud, som var navnet på den wontonsuppe, som Trine fik. På kantonesisk betyder wonton nemlig noget i retning at ”at spise skyer”. Wontonsuppen var varm og god, og lige den slags, man har lyst til, når det regner og blæser udenfor. Nu regner og blæser det jo sjældent i Las Vegas, men suppen gjorde sig også rigtig godt dagen efter en hård aften i byen. Bare spørg Trine:)

China Poblano, The Cosmopolitan, 3708 Las Vegas Blvd S., Las Vegas, NV 89109, Tlf: +1 (702)-698-7900

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje