Las Vegas: Tacos El Gordo – Mere populær end nogensinde

Tacos el Gordo i Las Vegas

Den mexicanske kæde Tacos El Gordo er superpopulær i Las Vegas. Den mest besøgte restaurant på The Strip (den lige nord for Wynn/Encore) var dog lukket i et år på grund af uoverensstemmelser med udlejeren af lokalet, som restauranten lå i. Tacos El Gordo genåbnede dog igen i slutningen af 2015, og virker mere populær end nogensinde.

Der var en lang kø uden for restauranten, da jeg tog forbi for at få mig en gang Al Pastor (tacos med marineret svinekød), men heldigvis ventede de fleste på en gang Lengua (tacos med oksetunge), så jeg kom ret hurtigt til.

Tidligere havde Tacos el Gordo en lille overdækket veranda udenfor, hvor man kunne spise sine tacos, men den er væk nu. I stedet fandt jeg et lille stykke kunstgræs, hvor jeg kunne have taco-picnic.

Et af mine andre indlæg om Tacos el Gordo


Tacos El Gordo, 3049 S Las Vegas Blvd, Las Vegas, NV 89109, Tlf: +1 (702) 641-8228

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje