Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Las Vegas: Tacos El Gordo – Mere populær end nogensinde

Tacos el Gordo i Las Vegas

Den mexicanske kæde Tacos El Gordo er superpopulær i Las Vegas. Den mest besøgte restaurant på The Strip (den lige nord for Wynn/Encore) var dog lukket i et år på grund af uoverensstemmelser med udlejeren af lokalet, som restauranten lå i. Tacos El Gordo genåbnede dog igen i slutningen af 2015, og virker mere populær end nogensinde.

Der var en lang kø uden for restauranten, da jeg tog forbi for at få mig en gang Al Pastor (tacos med marineret svinekød), men heldigvis ventede de fleste på en gang Lengua (tacos med oksetunge), så jeg kom ret hurtigt til.

Tidligere havde Tacos el Gordo en lille overdækket veranda udenfor, hvor man kunne spise sine tacos, men den er væk nu. I stedet fandt jeg et lille stykke kunstgræs, hvor jeg kunne have taco-picnic.

Et af mine andre indlæg om Tacos el Gordo


Tacos El Gordo, 3049 S Las Vegas Blvd, Las Vegas, NV 89109, Tlf: +1 (702) 641-8228

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.