Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Las Vegas: DMX på Foxtail – Party Up!

DMX på Foxtail i Las vegas

Den aften jeg mødtes med Susan skulle DMX spille på Foxtail. Susan var ikke alt for opsat på at tage med, men hun insisterede på at give mig et lift hen til natklubben i sin store hvide pickup truck. Amerikanere og deres biler, ha ha, men den så rigtig sej ud og var skøn at køre i.

Alle de andre aftener havde jeg været klædt i sort fra top til tå, så til en forandring havde jeg taget en pastelfarvet kjole på denne aften. Da jeg trådte ind på Foxtail, fandt jeg dog hurtigt ud af, at en pastelfarvet kjole til en hiphopkoncert måske ikke var det mest oplagte outfit, hvis man har tænkt sig at blende ind. Dog var der i hvert fald ikke nogen risiko for, at jeg ville løbe ind i nogen med samme kjole som mig den aften.

Koncerten var super, og jeg stod længst fremme, lige foran scenen. På et tidspunkt hældte DMX bourbon (eller var det mon rom?) i munden på sine fans inklusive mig. Dog tror jeg han forvekslede mine næsebor med min mund, for det meste af det endte i min næse og i mit øje, av av.

DMX spillede alle sine gamle hits inklusive rap-klassikere som “Ruff Ryders’ Anthem“, “X Gon’ Give It To Ya” og “Party up (Up In Here)”, som I sikkert kender, også selvom I ellers ikke lytter til rap. Angående ”Party Up (Up In Here)”, så mener mange, at sangen er en kæmpe diss til Eminem, men jeg er ikke helt sikker. I finder teksten på Genius.com, som er suveræn mht. at afkode sangtekster (også til andre genrer end hip hop).

Det var en fantastisk aften, og det virkede som om alle, som var der, var ægte fans og kunne synge med på alle sangene. Mon ikke at det var den lange køretur op til SLS, som ligger ret nordligt på The Strip, der fik skilt fårene fra bukkene?

Jeg lagde nogle billeder af DMX op på min Instagram, og de fik et rekordlavt antal likes, så jeg mistænker, at mine Instagram-venner ikke helt deler min musiksmag:)

Foxtail at SLS, 2535 S Las Vegas Blvd, Las Vegas

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop