Road trip i USA: Los Angeles til Las Vegas

Las Vegas roadtrip Blog

Så er vi i Las Vegas! Vi har faktisk været her siden i torsdags, men det er først nu, at jeg har tid til at sætte mig ned og blogge.

Turen fra Los Angeles til Las Vegas tager omkring 4 timer, hvis der ikke er trafik, men det tog os lidt længere tid, da vi stoppede to gange undervejs. Det første stop var ved Outlets at Barstow, hvor Trine fandt en Michael Kors taske, hun ikke kunne leve uden. Stop nr. 2 var på Peggy Sue’s 50’s Diner lidt længere nede af motorvejen.

Peggy Sue’s ligger cirka halvvejs mellem Los Angeles og Las Vegas, hvilket gør det til et perfekt sted at stoppe og få noget at spise. Restauranten ser ud som en rigtig diner fra 50’erne, og servitricerne har pastelfarvede uniformer og hvide kondisko på. Det er et sjovt sted at besøge, og maden er helt ok.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Los Angeles

Reklame – Book dit hotel i Los Angeles her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje