Las Vegas: VooDoo Rooftop Bar på Rio

VooDoo Lounge, Las Vegas

Der er overraskende få rooftopbarer i Las Vegas, så hvis du ligesom jeg ikke kan få nok af cocktails med udsigt, så må du ikke snyde dig selv for VooDoo. VooDoo ligger på 51. etage på Rio, så det er en lille køretur fra The Strip, men udsigten fra tagterrassen er fantastisk og helt sikkert afstikkeren værd.

VooDoo har efterhånden nogle år på bagen, og nu til dags er klientellet en broget skare af piger på polterabend (Chippendales har sit show på Rio), lokale (lokale damer kommer gratis ind) samt et lidt mere modent publikum, der stadigvæk kan huske dengang VooDoo var den hotteste bar i byen.
Hvis man er ude efter ”ungt” og ”hipt” så er VooDoo nok ikke lige stedet, men hvis man godt kan nøjes med ”sjovt” og ”uprætentiøst” så er jeg sikker på, at man får en fremragende aften på VooDoo.

Musikken er primært hits fra radioen blandet med gamle pop- og rockklassikere (jeg mener endda at mindes, at have hørt Guns N’ Roses på VooDoo), så sving med ørerne og dans som om, der ikke er nogen, der kigger.

Dresscoden på VooDoo er business casual, så ingen kasketter og joggingtøj, men når det så er sagt, så føles VooDoo altså langt mere afslappet og down-dressed end de fleste andre rooftopbarer i byen.
På deres website står der, at det koster 30$ (20$ på hverdage) for piger at komme ind, men hvis man er en gruppe piger af sted, kan en god promoter sikkert få jer på gæstelisten uden problemer.

I hverdagene har jeg aldrig selv oplevet at skulle betale entré, og fra hvad jeg har hørt, så betaler piger sjældent mere end 10$ for at komme ind. Hvis man snuser lidt rundt i lobbyen på Rio tidligere på aftenen, så er der også gode chancer for, at man bliver tilbudt et af armbåndene med gratis entré.

• Drinks på VooDoo er dyre men gode og sommetider vanvittigt stærke. Prøv den legendariske Witch Doctor. Den er kæmpestor og kæmpestærk,og kan sagtens deles af flere.

•  Der er også en restaurant (VooDoo Steak) i samme lokaler, og spiser man der, får man gratis entré til VooDoo Rooftop Nightclub.

• VooDoo kan være lidt stille (næsten tom) i løbet af hverdagene, men i weekenden plejer der at være godt fyldt op.

> Læs mit blogindlæg om en aften i byen på VooDoo med min søster Trine (2016)


VooDoo, Rio Hotel (51st floor), W Flamingo Rd., Las Vegas

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje