De bedste buffeter i Las Vegas (hvis I spørger mig)

Las Vegas Buffets

Når man nævner Las Vegas tænker de fleste sikkert på gambling og kasinoer, men noget af det første, der dukker op på lystavlen hos mig, er de kæmpestore buffeter. Jeg elsker buffeter, og uden hæmninger fortærer jeg tallerken efter tallerken med krabbekløer og andre lækkerier.

Gennem årene har jeg prøvet de fleste af buffeterne på The Strip, og min erfaring er, at prisen for det meste følger kvaliteten. Det vil sige at de dyreste buffeter også ofte er de bedste. Sliders (miniburgere), prime rib (oksesteg) og rejecocktails finder man over det hele, men vil man have portionsanrettede delikatesser og krabbekløer, så koster det. Selv foretrækker jeg kvalitet over kvantitet, og jeg betaler gerne ekstra for bedre mad.  Her er nogle af de buffeter jeg allerbedst kan lide i Las Vegas:

Bacchanal, Las Vegas buffet

Bacchanal på Caesars Palace

Bacchanal har alt man kan ønske sig og mere til.  Maden er lækkert anrettet, og tilberedt uden rysten på hånden, også hvad angår de mange forskellige internationale retter. Lige som på Wicked Spoon, bliver meget af maden på Bacchanal også serveret som små, individuelle anretninger, hvilket kun bidrager til et stilfuldt helhedsindtryk. Husk at gemme plads til dessert, for den del af buffeten er også en hel del bedre end Vegas-gennemsnittet. Jeg fik en lækker Thai Iced Tea Boba Float, mens min søster Trine slog sig løs på det velassorterede ostebord.

Bacchanal på Caesars Palace, Aften: 54,99$ Fre-søn 64,99$

> Læs mere om Bacchanal

Wicked Spoon, de bedste buffeter i Las Vegas
Min søster Trine på Wicked Spoon

Wicked Spoon på Cosmopolitan

Wicked Spoon var i mange år min yndlingsbuffet i Las Vegas, men på det sidste har de mistet lidt af skarpheden og er blevet overhalet indenom af Bacchanal. Wicked Spoon er dog stadigvæk en af de absolut bedste buffeter i Las Vegas, og specielt forretter, er de rigtigt gode til. Der er også et pænt udvalg af vegetariske retter, hvilket man ellers ikke ser meget af blandt de andre buffeter i byen.

Wicked Spoon på Cosmopolitan: Aften: Man-Tor: 42$, Fre-Søn: 49$

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje