Las Vegas: Tacos El Gordo og The Conservatory

Den botaniske have på Bellagio i Las Vegas

I’ll tell you what I want, what I really, really want: En taco de adobada fra Tacos El Gordo!

Lige siden jeg steg på flyet til Las Vegas, har jeg ikke haft andet på hjernen., så det første jeg gjorde i morges, var at skynde mig forbi Tacos El Gordo oppe på den nordlige del af The Strip.

Tacos El Gordo ligger helt oppe nordpå, efter Encore og Wynn, så det er en ret lang gåtur, men det var det hele værd. Tacos på Tacos El Gordo koster sølle 2$ pr. stk. med mindre man bestiller dem med tunge (de koster 2,25$), og de smager enormt godt! Jeg ved ikke hvad det er, de putter i den lysegrønne sauce, men det smager helt fantastisk og gør indholdet i de små bløde tacos helt uimodståeligt.

Efter min taco-morgenmad gik jeg en tur ned langs The Strip. Jeg smuttede indenfor hos Bellagio og hen forbi The Conservatory, som er en indendørs botanisk have. Det er gratis at besøge haven, og udstillingerne skifter jævnligt i løbet af året. Lige nu er der efterårs/Halloween-tema med trolde, græskar og en hest lavet af blomster. The Conservatory er for det meste velbesøgt, men selv, når der er godt fyldt op derinde, hviler der en dejlig fredelig atmosfære over haven, som en stille oase midt i neonmalstrømmen på The Strip.

Om kort tid skal vi mødes med en af mine vener fra Sverige, som også er i Las Vegas denne weekend. Han er her med to andre venner, og vi skal alle sammen ud at spise på Jean Georges Steakhouse på Aria i aften. Cecce lander klokken 18:30, så vi skal mødes med hende senere og videre på Marquee. God weekend til alle og masser af solskin fra Vegas!


Bellagio Conservatory and Botanical Garden, Las Vegas

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje