Las Vegas: WSOP 2010 – World Series of Poker

WSOP i Las Vegas

Her er endnu et indlæg fra min gamle blog. Det handler om dengang Trine og jeg var til World Series of Poker i Las Vegas tilbage i 2010. 

Hvert år i juni og juli afholdes WSOP (World Series of Poker)pokerturneringen på Rio casinoet i Las Vegas. Der er mange tusinde deltagere hvert år, og man skaffer sig adgang til turneringen enten ved at betale et vist beløb (såkaldt buy-in) eller ved gennem forskellige for-turneringer at vinde en plads ved et bord.

Der er i løbet af juni og juli forskellige events hvor man kan vinde et WSOP armbånd, som skulle være noget af det ypperste at vinde indenfor pokerverdenen. Selve finalen, Main Event, afholdes i november måned blandt 9 finalister, de såkaldte November Nine. Vinderen af Main Event modtager udover et Main Event WSOP armbånd også adskillige millioner dollars i præmiepenge og titlen som verdensmester i poker.

Da jeg var i Las Vegas i juni måned var WSOP lige startet, og da Trine og jeg alligevel var på Rio for at spise deres fantastiske skaldyrsbuffet, gik vi selvfølgelig ned for at kigge lidt nærmere på sagerne. Da vi ikke er de store pokerhajer, vidste vi heller ikke så meget om WSOP udover at Peter Eastgate vandt enormt mange penge for nogle år siden. På trods af dette, var det en rigtig stor oplevelse at se alle bordene og spillere fra hele verden i dyb koncentration.

Mange af dem så ret specielle ud med cowboyhat, langt hår og øjnene skjult bag Miami Vice solbriller, mens andre sad i træningstøj og fik massage undervejs. Vi fik at vide at de rigtigt store hajer spillede inde i Amazon rummet og gik derind for at se, om vi kunne spotte nogle kendte ansigter.

Dog kom vi midt i spisepusen, så udover et bord omringet af videokameraer fra forskellige TV-kanaler var der en smule dødt. Efter at have besøgt souvenirshoppen og udfyldt en blanket hvor man kunne vinde pokerlektioner tog vi derfor en taxa tilbage til the Strip igen.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje