Las Vegas: XS og lørdag aften i Las Vegas

XS, natklub i Las Vegas

Lørdag aften i Las Vegas er som juleaften i den virkelige verden. Forventningerne er tårnhøje, og man stresser rundt og ordner restaurantreservationer og gæstelister til natklubberne, alt imens man forsøger at plastre de værste vabler og ømme tæer ind, så de klarer endnu en aften i 10cm stiletter. Er det besværet værd? Åh ja! Og næste lørdag gentager man det hele igen.

Efter vores middag på Andrea’s gik vi videre til XS, som er en af mine yndlingsklubber i Las Vegas. Hvis man ikke har lyst til at danse, kan man hænge ud i det imponerende poolområde og sågar dyppe tæerne, hvis man føler for det.

En flink kvindelig promoter havde ordnet gratis entré til os samt drinksbilletter til pigerne, og jeg ville virkelig gerne være blevet lidt længere, men jeg var så træt at jeg kastede håndklædet i ringen og gik hjem i seng allerede klokken 1:00.

Det var min lørdag aften i Las Vegas, og selvom det måske ikke var den bedste, var det heller ikke den værste. Bare vent til I hører om min søndag i Las Vegas i et senere indlæg. Uden at sige for meget kan jeg afsløre, at den inkluderede en mekanisk rodeotyr..


XS at Encore, 3131 S Las Vegas Blvd, Las Vegas

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje