Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Las Vegas: XS og lørdag aften i Las Vegas

XS, natklub i Las Vegas

Lørdag aften i Las Vegas er som juleaften i den virkelige verden. Forventningerne er tårnhøje, og man stresser rundt og ordner restaurantreservationer og gæstelister til natklubberne, alt imens man forsøger at plastre de værste vabler og ømme tæer ind, så de klarer endnu en aften i 10cm stiletter. Er det besværet værd? Åh ja! Og næste lørdag gentager man det hele igen.

Efter vores middag på Andrea’s gik vi videre til XS, som er en af mine yndlingsklubber i Las Vegas. Hvis man ikke har lyst til at danse, kan man hænge ud i det imponerende poolområde og sågar dyppe tæerne, hvis man føler for det.

En flink kvindelig promoter havde ordnet gratis entré til os samt drinksbilletter til pigerne, og jeg ville virkelig gerne være blevet lidt længere, men jeg var så træt at jeg kastede håndklædet i ringen og gik hjem i seng allerede klokken 1:00.

Det var min lørdag aften i Las Vegas, og selvom det måske ikke var den bedste, var det heller ikke den værste. Bare vent til I hører om min søndag i Las Vegas i et senere indlæg. Uden at sige for meget kan jeg afsløre, at den inkluderede en mekanisk rodeotyr..


XS at Encore, 3131 S Las Vegas Blvd, Las Vegas

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.