Las Vegas: Mandarin Bar (LUKKET: Nu Skybar i Waldorf Astoria)

Mandarin Bar - Las Vegas

Opdatering: Mandarin Oriental er blevet til Waldorf Astoria Las Vegas

Hvis man er til perfekte cocktails med udsigt, tror jeg ikke, at man finder noget bedre sted i Las Vegas end Mandarin Bar. Faktisk føles Mandarin Bar slet ikke som Las Vegas men mere som en af de eksklusive hotelbarer barer man finder i storbyer som New York og Tokyo. Baren ligger på 23. etage i det 47-etager høje Mandarin Oriental hotel, så det er ikke en rooftopbar, men panoramavinduerne hele vejen rundt sikrer, at man alligevel har en ret fantastisk udsigt over The Strip.

Mandarin Bar kan godt virke lidt tom specielt senere på aftenen i hverdagene, så hvis man gerne vil socialisere lidt er det bedste tidspunkt at besøge baren tidligt på aftenen. I weekenden er der ofte mere travlt, og bordene ved vinduerne er hurtigt væk. Selvom der er musik (nogle gange live), så er Mandarin bar ikke stedet at drikke sig i hegnet. Derimod er baren nok det mest stilige sted at drikke cocktails-for-kendere på The Strip.

De gange jeg har været der har servicen været yderst venlig men ikke særlig hurtig. Mon det er fordi, at de avancerede cocktails tager længere tid at lave? Det gode ved det er, at man altid kan nyde udsigten mens man venter på menuen/cocktailen/regningen.

Jeg kan ikke huske at have set nogen officiel dresscode, men man vil uden tvivl føle sig seriøst under-dressed, hvis man tropper op i jeans og undertrøje.

Mandarin Oriental ligger godt gemt af vejen mellem CityCenter og Monte Carlo bagved den arkade hvor Bobby’s Burger Palace og Pinkberry ligger, så man ser ikke rigtigt hotellet fra The Strip. Lobbyen er på samme etage som baren, så man går ind i hotellet gennem entréen ved deres valet parking og tager elevatoren op.

• Cocktails koster 16-18$ og øl starter ved 7$. Sammen med sin drink får man serveret et lille fad med gratis snacks inklusive nogle megagode wasabi-nødder.

> Læs mit andet blogindlæg om Mandarin Bar

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje