Las Vegas-skiltet – Welcome to Fabulous Las Vegas

Welcome to Fabulous Las Vegas, the Las Vegas Sign

Las Vegas-skiltet er en af de mest populære gratis seværdigheder i Las Vegas. Siden 1959 har det legendariske skilt stået for enden af The Strip, men det tog mig næsten 10 år og mange Las Vegas rejser, før jeg endelig kom derud. Jeg havde inden da tænkt, at der var andre og sjovere ting at give sig til i Las Vegas end at fotografere..et skilt!

Dog er jeg rigtig glad for, at jeg endelig tog mig sammen og fik set skiltet tæt på, for der er rigtig hyggeligt derude, og fyldt med glade mennesker. Desuden kan besøget gøres på en lille times tid, hvis man er tidligt ude og undgår de værste menneskemængder, så sidder du og planlægger en tur til Las Vegas, så kan det helt sikkert anbefales at slå et smut forbi Las Vegas-skiltet.

Hvordan besøger man lettest Las Vegas-skiltet?

Man finder skiltet i den sydlige ende af The Strip, lige syd for Mandalay Bay, og selvom man rent hypotetisk godt kunne gå derud, så vil jeg anbefale, at man tager en Uber/Lyft/taxi, for med hensyn til afstande, så er der ofte længere end man tror, specielt når solen brager ned, og der er 50 grader i skyggen.  Vil man selv køre derud, så er der en lille parkeringsplads ved skiltet, men den er for det meste godt fyldt op, og det kan være svært at finde en ledig parkeringsplads.

Hvornår skal man besøge Las Vegas-skiltet?

Det skarpe sollys gør det svært at tage gode billeder af skiltet i løbet af dagen. Jeg vil derfor anbefale at man tager derud lige efter solopgang eller lige inden solnedgang.  Mange venter til efter solnedgang, så neonskiltet for alvor lyser op i mørket, men jeg synes at man får de flotteste billeder lige inden solen går ned, når himlen er lyserød med et strejf af guld.

Jeg tog derud en eftermiddag, og der var virkelig run på. Man venter i kø på at tage sit billede, og det kan let tage over en halv time, før det bliver din tur. Er man selv derude, så er folk rigtig flinke til at hjælpe med at tage billeder, selvfølgelig under forudsætning af, at tjenesten bliver gengældt.

For alle flyspotterne..

McCarran Airport ligger lige på den anden side af vejen, så afhængigt af hvilken bane der er i brug, har man mulighed for at få nogle rigtig gode billeder af fly der letter og lander.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje