Las Vegas: The Wildlife Habitat på Flamingo

Wildlife Habitat på Flamingo i Las Vegas

Så er jeg i Las Vegas, og det er mit pas heldigvis også (læs mere om den historie her). Det viste sig, at jeg af uvisse årsager havde pakket det ned i min kamerataske, som lå i min indcheckede bagage. Ikke særligt smart.

Nu er passet igen tilbage i min håndtaske, da jeg er ret sikker på at risikoen for at nogen stjæler mit pas fra min taske er væsentligt mindre, end risikoen for at jeg glemmer mit pas et eller andet sted.

Jeg var allerede i Las Vegas kl. 8 i morges, og mit værelse på MGM var endnu ikke klart, så jeg gik mig en tur på The Strip. Jeg stoppede ved Flamingo, hvor jeg gik indenfor for at hilse på de 10 flamingoer, der bor i The Wildlife Habitat. The Wildlife Habitat er som en udendørs mini-dyrepark med forskellige fugle og fisk. Jeg er ellers ikke så meget for zoologiske haver, men jeg synes at The Wildlife Habitat har gjort det rigtig fint. Der er ingen dyr i bure, og indhegningerne er naturlige i form af bevoksning og vand. Det er gratis at komme ind, men jeg tror ikke, at der er så mange som kender til stedet, for der er næsten aldrig fyldt, og det er et skønt sted at slappe lidt af og tage en pause fra larmen på The Strip.

Nogle af fuglene så dog ud til at være lidt trætte af al opmærksomheden, og jeg mistænker, at et par af flamingoerne bare lod som om de sov, så de slap for at se på alle turisterne ?


The Wildlife Habitat at Flamingo, 3555 S Las Vegas Blvd, Las Vegas

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje