Las Vegas: AC’s fødselsdag – Mix og XS – All In

MIX, Las Vegas

I går fejrede vi ACs fødselsdag. Vi startede med middag på MIX, der ligger 64 etager oppe i THEhotel. Vi fik et rigtig fint bord, med en slags afskærmning, der gjorde at man følte at man sad inde i en æggeskal.

Til forret fik vi tuntatar med sprøde majschips og til hovedret en filet mignon med bearnaise sauce. Dagen inden havde vi spist hvad vi troede var Vegas bedste filet mignon på Smith & Wollensky, men den vi fik på MIX viste sig at være mindst lige så god. I slutningen af måltidet kom der en tjener med en fødselsdagshilsen fra restauranten, og AC, som jo er svensk fik en fødselsdagssang på falsk dansk af mig.

Efter vi havde spist gik vi ind i loungen, som er tilknyttet restauranten. Der er vinduer fra gulv til loft (også på toiletterne) og en lille udendørs terrasse, så uanset hvor man var, havde man en fantastisk udsigt over The Strip. Vi var også begge to meget imponeret over DJ’en som spillede det ene guldkorn efter det andet, så selv dansesky elementer som mig, fik lyst til at svinge træbenet.

Senere tog vi videre til XS, som er en af Vegas gigantnatklubber. Halvdelen af XS ligger under åben himmel, og man kan dyppe fødderne i poolen eller tage sig en svømmetur, hvis man har lyst, så selvom der er mange mennesker samlet på et sted, føles det ikke overfyldt.

Klokken blev 4 før vi vandt vores sammenfoldelige ballerinasko (fantastisk opfindelse!) frem og gik hjem mod Palazzo. Da vi gik gennem kasinoet kom spillefuglen dog op i AC, som insisterede på at gamble lidt, inden hun gik i seng. Hun satte sig derfor ved et Craps bord, og lykkedes vinde 100$ uden at kunne forklare hvordan det gik til dagen efter, ud over lidt vage formuleringer om at ”man kaster nogle terninger”.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje