Las Vegas: Tacos El Gordo – Billige og lækre tacos

Tacos El Gordo, Las Vegas

Lidt nord for Encore-hotellet finder man Tacos El Gordo. Her får man nogle af de billigste og mest autentiske tacos i Las Vegas. Man kan vælge mellem flere forskellige slags fyld, bl.a. hjerne, hoved og tunge. Der er dog også mere harmløse alternativer som fx Adobada (spicy pork) og Asada (oksekød).

De forskellige slags tacos bliver tilberedt ved forskellige stationer med hver sin kø, så det gælder om at stille sig i den rigtige kø (der er skilte, der fortæller, hvem som laver hvad). Når man har fået sin mad betaler man ved kassen, og hvis man køber sodavand, får man udleveret et papkrus, så man selv kan fylde op fra automaten. Det er sparsomt med siddepladser og Tacos El Gordo er ikke stedet, hvor man bliver hængende i flere timer.

• En taco koster ca. 2$. Regn med mindst 3 tacos for at blive mæt.

• Tacos El Gordo har åbent sent i weekenden, så man kan snuppe en taco på vej hjem fra byen.

Læs mit andet blogindlæg om Tacos El Gordo her >>


Tacos El Gordo, 3041 S Las Vegas Blvd, Las Vegas

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje