Las Vegas: Samba Hour på SushiSamba

SushiSamba i Las Vegas

SushiSamba åbnede i Las Vegas i 2009, og da AC og jeg boede på The Palazzo, var det der vi gik hen når vi havde lyst til gode cocktails og lækker mad. SushiSamba formår nemlig på forunderlig vis at kombinere japansk, peruviansk og brasiliansk madlavning.

Den populære Samba Hour, SushiSamba’s happy hour, er søndag til fredag kl. 16:00-19:00 samt efter kl. 23:00. I dette tidsrum har man mulighed for at opleve hvad SushiSamba har at tilbyde, til mere overkommelige priser. Småretter koster 6$ og cocktails koster $7, men man kan kun bestille fra Samba Hour-menuen i baren. Hvis man vil have den fulde (og noget dyrere) kulinariske oplevelse på SushiSamba, skal man bestille et bord inde i selve restauranten. Køkkenet lukker sent, så SushiSamba er det perfekte sted at starte en nat ude i Las Vegas.

Hvad skal man have på? Jeg tror ikke der er nogen dresscode, men de fleste klæder sig pænt.

SushiSamba, Grand Canal Shoppes (near Tory Burch), Las Vegas

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje