Las Vegas: Tyretestikler på Searsucker

Searsucker, Las Vegas

Da jeg fortalte min veninde Jessica at jeg tog til Las Vegas helt selv fik hun ondt af mig og besluttede sig for at overtale sin veninde Susan, som arbejder som stylist i Las Vegas, til at hænge ud med mig.

Udover at være sjov og ret fantastisk, så viste det sig også at Susan er en lige så stor foodie som jeg er, så vi blev hurtigt enige om at vores blinddate selvfølgelig skulle være på en restaurant.

Susan sendte mig nogle forslag til steder at mødes og efter at have kigget menuerne igennem online, bestemte vi os for Searsucker på Caesars Palace (det var deres duck fat fries, der gjorde udfaldet). Jeg inviterede også J (en anden pige jeg havde mødt i Las Vegas) til at joine, så vi var 2 foodies og en ikke-foodie, der stævnede sammen til middag søndag aften.

Kan I huske mit tidligere blogindlæg om ham manden, jeg sad ved siden af på BurGR? Og Rocky Mountain Oysters, som slet ikke er østers, men derimod tyretestikler? Hvor klamt det end måtte lyde, så var min nysgerrighed vakt og da Susan spottede dem på Searsuckers menu under navnet ”Cowboy Caviar,” var der ingen tvivl om, at vi skulle have klunker til aftensmad. Vores nye ven J rystede bare på hovedet og skyndte sig at bestille crab cakes.

Testiklerne ankom panerede og sprødstegte ovenpå en salat og med en let sødlig dressing. Det så mest af alt ud som en luksusversion af McDonald’s chicken nuggets, og dette var da også, hvad jeg forsøgte at bilde mig selv ind, at det var, da jeg tog den første bid. Uanset hvordan man vender og drejer det, lyder det dog ikke særligt appetitligt at skulle sætte tænderne i en stegt testikel.

Jeg kan dog oplyse jer om, at det ikke smagte af kylling, men mere som en blanding af kalvekotelet og frikadeller eller brissel. De små stykker testikel var meget møre og overraskende velsmagende og selvom jeg ikke tror, at jeg ville kunne spise en hel tallerken selv, så er det uden tvivl noget, jeg ikke ville tøve med at bestille igen en anden gang.

Vi fik også svinerumpe med whiskyæbler og baconemulsion. De forskellige smagsindtryk var perfekt balancerede, så hverken baconen eller whiskyen stjal showet. Resultatet var en intens men yderst delikat ret, som stadigvæk får mine tænder til at løbe i vand, bare ved tanken.

Til dessert fik vi en græskarkage, som smagte af Starbucks Pumpkin Spice Latte. Kagen i sig selv var en smule for sød for min smag, men sammen med isen fungerede det.

Med mindre man er en meget stor fan af The Hangover, så har Caesars Palace ikke rigtigt været der det sker i meget lang tid, og tyngdepunktet for restauranter og natteliv i Las Vegas er sagte men sikkert rykket længere nedad på The Strip til Cosmopolitan og Aria, for ikke at nævne de luksuriøse, men populære, hotspots længere nordpå på Wynn/Encore.

Der er dog noget i gære disse dage, og Caesars Palace virker stålsat på at generobre svundne tiders storhed. Searsucker er den nyeste tilføjelse til en stadigt stærkere portefølje, der indtil nu derudover inkluderer den nye mega-club Omnia og den fancy buffet Bacchanal. Jeg ser frem imod næste træk.


Searsucker åbnede i Las Vegas i april 2015, og det er helt sikkert en mest interessante nye restauranter i byen, hvis du spørger mig. Det er den tidligere Top Chef-deltager Brian Malarkey, der er manden bag restauranten. Han åbnede den første Searsucker i San Diego i 2010, og i dag er der 4 Searsucker-restauranter i USA, inklusive den i Las Vegas.

Menuen på Searsucker kan bedst beskrives som moderne varianter af amerikanske klassikere. Det var på Searsucker, at jeg smagte Cowboy Caviar (tyretestikler) for første gang. Jeg tror ikke de er på menuen mere, men hvis de er, så er det helt klart noget, man bør prøve. En anden ret, som kan anbefales er deres Pork Butt som serveres i en kraftig sky lavet på whisky, æbler og bacon. Kødet smager fantastisk og er så mørt, at man kan spise det med en ske. Hvad man end beslutter sig for at bestille, så bør man ikke gå glip af pomfritterne med andefedt (Duck Fat Fries) og chipotle ketchup.

De fleste hovedretter koster omkring 25-35$, og selvom portionerne er generøse, er det svært at lade være med at bestille en af de fristende sideretter (som fx Duck Fat Fries…just saying:))

•  Atmosfæren på Searsucker er ret afslappet, men indretningen er så lækker, at de fleste alligevel klæder sig lidt pænt på.

• Happy Hour er kl. 16:30-18:30 hver dag, og her kan man til meget favorable priser bestille et udvalg af småretter. Fadøl koster 5$.

• Searsucker ligger lige ved siden af indgangen til Omnia, som er den nye, fancy natklub på Caesars Palace


Searsucker, Caesars Palace, 3570 Las Vegas Blvd S, Tlf: (702)-866-1800
>Besøg Searsucker’s website

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje