Las Vegas: Billig shopping hos Ross

Ross, billig shopping i Las Vegas

Ross bliver hurtigt din bedste ven, når du opdager, at det tøj du har pakket hjemmefra, virker kedeligt og mormoragtigt i Las Vegas neonlys. På Ross hænger tøjet på lange stativer inddelt efter størrelse, men ellers ret tilfældigt, og det kræver både tid og tålmodighed at finde de rigtigt gode sager.

Det er dog alt besværet værd, for Ross er rigtig billig. En kjole koster typisk kun 20-40$, og der er ofte flere kendte mærker at vælge imellem, hvis man kigger ordentligt efter. Udover tøj sælger Ross også sko, smykker og accessories.

Finder du ikke noget hos Ross, kan du altid prøve Marshalls på The Strip, som har nogenlunde samme koncept, men lidt mere upscale mærker.

• Der er også en større Ross-butik lidt længere nordpå på The Strip. Ace stopper næsten lige udenfor, men man kan også tage Deuce og stå af ved Wynn-Encore.

Ross Dress For Less, 3771 Las Vegas Blvd. South, Las Vegas, NV 89109

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Las Vegas her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje